Πώς να «ρίξετε» τη γυναίκα των ονείρων σας!

Πώς να «ρίξετε» τη γυναίκα των ονείρων σας!

Ηρθε η ώρα να την καλέσετε στο σπίτι σας. Αρχίζουν τα «δύσκολα» τώρα. Υπομονή και σωστός προγραμματισμός.

Υπόθεση εργασίας. Γνωριστήκατε στο club, στα μπουζούκια, στο μετρό. Επιλέξτε εσείς όποιο μέρος θέλετε και ταιριάζει στη δική σας ιστορία. Και ανταλλάξατε τηλέφωνα. Και μιλήσατε. Και υπάρχει χημεία. Και ήρθε η ώρα να την καλέσετε στο σπίτι σας. Αρχίζουν τα «δύσκολα» τώρα.

Για να μην μπει στο… όμορφο εργένικο σπίτι σας -με ό,τι αυτό συνεπάγεται- και κάνει μεταβολή άμεσα και αποχωρήσει θα χρειαστεί να ακολουθήσετε ορισμένα tips. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μία περιουσία, ούτε να φέρετε τα πάνω – κάτω για να κερδίσετε τις «εντυπώσεις», αλλά να είστε προσεκτικοί με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Ιδού, λοιπόν, οι συμβουλές:

Το σπίτι να λάμπει, να εκπέμπει την ασφάλεια που κάθε κορίτσι ονειρεύεται, να είναι cool  και άνετο αλλά και με μια δόση ρομαντισμού (πάρε δυο κεριά, βρε αδελφέ…).

Συγγνώμη που το λέω και πάλι, αλλά καθαρίστε το μπάνιο σας. Τώρα! Μην την αφήσετε να πάει εκεί και να μη έχει χαρτί υγείας. Ούτε τρίχες παντού, ούτε πιτσιλιές από νερά στον καθρέφτη. Να βρει όμως οπωσδήποτε πεντακάθαρες μυρωδάτες πετσέτες. Δείτε, επίσης, πώς να διατηρείτε το μπάνιο σας καθαρό για περισσότερο.

Ενα καθαρό και τακτοποιημένο μπάνιο θα φτιάξει αμέσως την εικόνα σας στα μάτια της. Στην αντίθετη περίπτωση έχετε φάει γκολ από τα αποδυτήρια..

Κρύψτε τα βιντεοπαιχνίδια. Τίποτα άλλο δεν θα σας προσδιορίσει τόσο έντονα ως «τεμπέλη, χαμένο και αιώνιο έφηβο». Δυστυχώς, τα βιντεοπαιχνίδια είναι γυναικοδιώχτες…. Μην με ρωτήσετε γιατί, απλά έτσι είναι.

Οπωσδήποτε, ανάψτε μερικά κεριά. Αν τώρα το κατέχετε ανάψτε και αρωματικά στικ ή διάφορες άλλες κατασκευές  που κυκλοφορούν στην αγορά για… ωραία ατμόσφαιρα.

Να θυμάστε ότι τα μικρά πράγματα κάνουν τη διαφορά. Αν έχετε σκοπό να της κάνετε το τραπέζι μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε φρέσκα λουλούδια σε ένα βάζο. Επίσης απομακρύνετε τις καρέκλες αφήνοντας μόνο δύο στις κεφαλές του τραπεζιού, ώστε να δίνετε την εντύπωση της αποκλειστικότητας.

Δεν σας λέω ότι πρέπει να το παίξετε διάστερος σεφ αλλά κάθε προσπάθεια ανταμείβεται… Προσπαθήστε το, π.χ. γαρίδες ή οστρακοειδή, είναι υγιεινό και δείχνει «επίπεδο» και καλοζωία. Αν καταφέρετε να ετοιμάσετε και ένα απλό επιδόρπιο, θα το πάρετε το κορίτσι!

Μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι πάνω από τις δυνατότητές σας. Δοκιμάστε κάτι απλό αλλά γευστικό.

Και τώρα το κρασί. Πάντα να έχετε τουλάχιστον δύο μπουκάλια έτοιμα για κατανάλωση, ένα λευκό και ένα κόκκινο. Μην ξοδέψετε μια περιουσία αλλά μην πάρετε και το πιο φθηνό… να πίνεται.

Επιλέξτε, σύγχρονη αλλά και απαλή μουσική. Επίσης, έχετε έτοιμες μερικές ταινίες που θα είναι αστείες και ταυτόχρονα ρομαντικές…

Επειδή δεν θα καθίσετε όλη την νύχτα στο τραπέζι τοποθετήστε στον καναπέ σας μαξιλάρια ώστε να καθίσετε αναπαυτικά και να χουχουλιάσετε. Δείτε, επίσης, πώς να συνδυάσετε τα μαξιλάρια του καναπέ σαν επαγγελματίας.

Αποφύγετε τον πολύ και έντονο φωτισμό!

Αφήστε στο μπάνιο μια καινούργια οδοντόβουρτσα.

Αν νιώθετε ανασφάλεια για κάτι, ρωτήστε την αδελφή σας ή την κολλητή σας. Καλή επιτυχία.

Πηγή: spirossoulis.com

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.