Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Ψάχνουν το ζευγάρι που την μύησε στο σατανισμό

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Ψάχνουν το ζευγάρι που την μύησε στο σατανισμό

Δύο σημαντικά πρόσωπα  πρόκειται να καταθέσουν τα επόμενα 24ωρα ώστε να ρίξουν φως στην «αυτοκτονία» της 22χρονης φοιτήτριας.

Με έντονες υποψίες για ένα «σατανιστικό» προφίλ, τα δύο αυτά πρόσωπα, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της, είχαν ως πρώτο μέλημα να κλείσουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πριν διαρρεύσουν φωτογραφίες και άλλα στοιχεία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, πρόκειται για τη Δήμητρα Α. νεαρής ηλικίας γυναίκα, με έμφαση στις «πνευματικές αναζητήσεις», και τον 30χρονο Χρήστο, που συνδέεται με το εξωτερικό μέσω γνωριμιών, ταξιδιών και εκδηλώσεων.

«Τα πρόσωπα αυτά θα κληθούν να καταθέσουν» επιβεβαιώνει ο δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Τζαβάρας. «Το περίεργο με τα πρόσωπα αυτά είναι ότι έκλεισαν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις. Όλοι θα καταθέσουν. Η ασφάλεια είναι αποφασισμένη να διερευνήσει κάθε στοιχείο και κάθε δυνατή μαρτυρία», προσθέτει.

Τις προηγούμενες ημέρες η οικογένεια της φοιτήτριας ανακάλυψε φωτογραφίες της σε ηλεκτρονικές σελίδες προβολής σατανιστικών τελετών και πιστεύουν ότι μια μελαχρινή κοπέλα που φαίνεται στο ηλεκτρονικό υλικό έχει άμεση σχέση με τη Δήμητρα Α. και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται ακόμα και για το ίδιο πρόσωπο.

Πληροφορίες αναφέρουν πώς ανάμεσα στα ντοκουμέντα που θα παραδώσει ο πατέρας της φοιτήτριας, περιλαμβάνεται υλικό από τον προηγούμενο σκληρό δίσκο ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή που είχε στην κατοχή της η κοπέλα, αλλά και ένα στικάκι από κάμερα οικίας που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε και η οποία έχει καταγράψει κινήσεις και πρόσωπα που εισέρχονταν στο διαμέρισμα.

«Αναμένουμε με αγωνία την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για το κινητό της Αρετής, την άρση του ηλεκτρονικού απορρήτου και την ανάκτηση δεδομένων από το ipad και τον Η/Υ, αλλά και τη γραφική πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί εάν το σημείωμα που βρέθηκε έχει γραφτεί από τα χέρια της 22χρονηςή από τρίτο πρόσωπο. Και σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι ο γραφικός χαρακτήρας ανήκει στην Αρετή, εάν έγινε υπό πίεση και καθ’ υπαγόρευση…», αναφέρει ο κ. Τζαβάρας.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.