Eurovision 2019: Οι κρυφές λεπτομέρειες λίγο πριν το μεγάλο πάρτι

Eurovision 2019: Οι κρυφές λεπτομέρειες λίγο πριν το μεγάλο πάρτι

Αντίστροφα μετρούν τον χρόνο οι Eurofans μέχρι τη στιγμή που θα ξεκινήσει η μεγάλη μουσική γιορτή της Ευρώπης, της Eurovision! 

 

Ο φετινός 64ος διαγωνισμός της Eurovision φιλοξενείται φέτος, όπως όλοι γνωρίζουμε, στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στο Τελ Αβίβ. Ο χώρος που θα φιλοξενήσει τη μεγάλη διοργάνωση είναι το International Covention Center (ICC) το οποίο χωράει 10.000 φαν του διαγωνισμού. Παρ’ όλο που στην Ιερουσαλήμ υπάρχει στάδιο που φιλοξενεί ακόμα 5.000 άτομα, η EBU θεώρησε πως το ICC πληροί όλες τις προϋποθέσεις για μία άρτια διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές, με τη νίκη της Νέτα με το τραγούδι I’ m not your toy, έδειξαν να παθαίνουν πανικό αφού θεώρησαν πως δεν θα κατάφερναν να αναλάβουν μία τόσο απαιτητική διοργάνωση. Όμως, τελικά, στην πορεία κατάφεραν να βάλουν τα πράγματα σε μία τάξη και με μεθοδικότητα όλους αυτούς τους μήνες να πετύχουν τους στόχους που είχαν βάλει.

Η μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζουν οι διοργανωτές, είναι, σύμφωνα με τα Ισραηλινά Μέσα, η Λεωφόρος της Eurovision που θα πρωταγωνιστήσει τις ημέρες της διεξαγωγής της Eurovision. Πρόκειται για έναν δρόμο μήκους περίπου 1,5 χιλιομέτρου όπου θα γίνονται πάρτι, ειδικά δρώμενα, φαγητό, ποτά ενώ θα υπάρχουν σημεία σαν πλατείες όπου οι δημοσιογράφοι θα μπορούν να παίρνουν συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές του μουσικού διαγωνισμού -και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.