Εγκλωβισμένοι άνθρωποι στην Κρήτη έχουν ανέβει σε ταράτσα για να σωθούν!

Εγκλωβισμένοι άνθρωποι στην Κρήτη έχουν ανέβει σε ταράτσα για να σωθούν!

Οι εγκλωβισμένοι είναι στην περιοχή Παχιά Άμμου Λασιθίου. Η στάθμη του νερού στο σημείο ξεπερνάει σε ύψος τα 3 μέτρα! Νωρίτερα η Πυροσβεστική βοήθησε σε άλλες δύο περιπτώσεις με εγκλωβισμένους.

Μεγάλη επιχείρηση από πυροσβεστική και ΕΜΑΚ έχει στηθεί στην περιοχή της Παχιάς Άμμου, Λασιθιου, όπου έχουν εγκλωβιστεί 4 άνθρωποι. Οι πληροφορίες λένε ότι έχουν ανέβει στην ταράτσα του σπιτιού τους, όπου πλέον η στάθμη του νερού, περιμετρικά έχει ανέβει επικίνδυνα, ξεπερνώντας τα 3 μέτρα σε ύψος!

Σύμφωνα με το cretapost, ανάμεσα στους εγκλωβισμένους είναι μικρά παιδιά καθώς και ηλικιωμένο άτομο!

Σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διοικητή των πυροσβεστικών υπηρεσιών Κρήτης, κ. Λαγουδάκη: «Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή, έχει ήδη ενημερωθεί και επιχειρεί μεγάλη δύναμη της ΕΜΑΚ. Είναι μία δύσκολη επιχείρηση με το έργο να δυσχεραίνουν κατά πολύ οι πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή».

Ωστόσο δεν πρόκειται για την μοναδική επιχείρηση απεγκλωβισμού στη συγκεκριμένη περιοχή που «δοκιμάζεται» από αυτήν την κακοκαιρία. Νωρίτερα, η πυροσβεστική κλήθηκε να επέμβει και σε άλλες δύο περιπτώσεις απεγκλωβισμών σε δύο σπίτια.

Η μία αφορούσε πάλι σε 4 άτομα που είχαν εγκλωβιστεί στο σπίτι τους και τελικά οι διασώστες της πυροσβεστικής κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν και να τους σώσουν ενώ κινδύνευσε και ένας ηλικιωμένος που επίσης είχε εγκλωβιστεί και τελικά η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.