Επίθεση Ολυμπιακών σε ΑΕΚτζήδες στην εθνική οδό

Επίθεση Ολυμπιακών σε ΑΕΚτζήδες στην εθνική οδό

Είχαν στήσει ενέδρα...

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά οπαδικής βίας, με θύματα αυτή τη φορά τρεις φίλους της ΑΕΚ που μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Λαμίας.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/4) ένα αυτοκίνητο που μετέφερε πέντε οπαδούς της Ένωσης, δέχτηκε επίθεση από 40-50 οπαδούς του Ολυμπιακού που βρίσκονταν σε πούλμαν με καδρόνια, ρόπαλα, γκλοπ και μαχαίρι στα διόδια της Τραγάνας. Πηγές της αστυνομίας δεν επιβεβαιώνουν την ταυτότητά τους (των οπαδών που επιτέθηκαν), καθώς σημείωναν ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα, ωστόσο η τοπική ιστοσελίδα “Lamiareport” κάνει λόγο για οπαδούς του Ολυμπιακού που είχαν στήσει ενέδρα σε αυτούς της ΑΕΚ.

Μάλιστα, ο ένας από τους τρεις τραυματίες (οι άλλοι δύο φίλοι της ΑΕΚ πρόλαβαν να διαφύγουν) μαχαιρώθηκε, ωστόσο κανείς τους δεν κινδυνεύει. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι φίλοι της ΑΕΚ κατευθύνονταν στις Σέρρες, με τις Αρχές να θεωρούν ότι η συνάντηση ήταν τυχαία. Επιπλέον οι δράστες έβαλαν φωτιά στο βαν που μετέφερε τους οπαδούς της Ένωσης. Σημειώνεται ότι σήμερα διεξάγεται στις Σέρρες ο ημιτελικός Ολυμπιακού-ΑΕΚ για το Κύπελλο στο βόλεϊ γυναικών.

Οπως είπε δημοσιογράφος από τη Λαμία στο Open TV, την ώρα που οι φίλοι της ΑΕΚ πλήρωναν τα διόδια, οι οπαδοί του Ολυμπιακού που επέβαιναν σε ένα λεωφορείο και δύο βανάκια, τους μπλόκαραν με ένα αυτοκίνητο μπρος και ένα πίσω. Από τους 5 κιτρινόμαυρους, οι δυο μέσα στο σκοτάδι έτρεξαν στα χωράφια δίπλα από την Εθνική οδό και γλίτωσαν, αλλά οι τρεις που έμειναν πίσω δέχθηκαν βάνασυη επίθεση από περίπου 50 οπαδούς του Ολυμπιακού και ένας χτυπήθηκε με μαχαίρι στον μηρό και τη κοιλιακή χώρα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λαμίας, ενω οι άλλοι δυο επιβαίνοντες φίλοι του πήραν εξιτήριο. Οι αστυνομικοί έχουν υλικό απο κάμερες ασφαλείας και τα διόδια και εξετάζεται για να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.