Επιτυχημένη η εγχείρηση καρδιάς στον Μικ Τζάγκερ

Επιτυχημένη η εγχείρηση καρδιάς στον Μικ Τζάγκερ

Ο Μικ Τζάγκερ υποβλήθηκε επιτυχώς σε αντικατάσταση βαλβίδας της καρδιάς και σύμφωνα με δηλώσεις από το περιβάλλον του «ξεκουράζεται και αναρρώνει».

Ο 75χρονος frontman των Rolling Stones χειρουργήθηκε στο Πρεσβυτεριανό Νοσοκομείο της Νέας Υόρκης και κατά το Billboard αναρρώνει καλά.

Ως είναι αυτονόητο βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση για τυχόν επιπλοκές, ενώ κατά το δημοσίευμα, αναμένεται να πάρει εξιτήριο της επόμενες μέρες.

Ο Μικ Τζάγκερ πρέπει να παραμείνει νοσηλευόμενος για 4 – 5 ημέρες έως ότου οι γιατροί βεβαιωθούν ότι η βαλβίδα δεν αιμορραγεί, ωστόσο δεν θα μπορεί να επιστρέψει αμέσως στη σκηνή.

Σημειώνεται ότι, η Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία ακριβώς λόγω της ανησυχίας που προκάλεσε η είδηση περί αντικατάσταση βαλβίδας στους φαν του Τζάγκερ, εξέδωσε ανακοίνωση εξηγώντας ότι πρόκειται για συχνή καρδιοχειρουργική επέμβαση, παραθέτοντας στοιχεία για τη λειτουργία των βαλβίδων, τα συμπτώματα και τη θεραπεία.

Στις 31 Μαρτίου, οι Rolling Stones ανακοίνωσαν την αναβολή της περιοδείας τους σε ΗΠΑ και τον Καναδά προκειμένου να δοθεί στον Τζάγκερ ο χρόνος που χρειάζεται για να υποβληθεί σε θεραπεία.

Ο Τζάγκερ έγραψε ότι νιώθει συντετριμμένος που απογοήτευσε τους θαυμαστές του συγκροτήματος στη Βόρεια Αμερική και ζήτησε συγγνώμη, όμως δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά καθώς έπρεπε να υπακούσει στις εντολές των γιατρών.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.