Tο πιο ακριβό σάντουιτς του κόσμου

Tο πιο ακριβό σάντουιτς του κόσμου

Ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη έχει βαλθεί να τρελάνει τους πελάτες του, με ένα θηριώδες σάντουιτς – ωδή στο κρέας, που κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ $375!

Για να πούμε την αλήθεια, έχουμε δει πολλές φορές πανάκριβα σνακ, σε διάφορα εστιατόρια του κόσμου. Το τάκος με φύλλα χρυσού και hot dog με φουά γκρα, μαύρη τρούφα και χαβιάρι, είναι μόλις δύο από τα παραδείγματα που μπορούμε να ανακαλέσουμε στη μνήμη μας, έτσι στα γρήγορα. Το BMT Meat Stack sandwich, από το Νεοϋορκέζικο εστιατόριο Benjamin Steakhouse Prime, νομίζουμε τα ξεπερνάει, τουλάχιστον από άποψη θερμίδων.

Και πως θα γινόταν διαφορετικά άλλωστε, αφού φτιάχνεται με 5 διαφορετικά κρέατα σε μεγάλες ποσότητες. Με άλλα λόγια το τεράστιο αυτό σάντουιτς περιέχει ένα μεγάλο μπιφτέκι, μοσχαρίσιες μπριζόλες, σιγοψημένο rib eye, φιλέ μινιόν, χοντρές φέτες μπέικον, καθώς και σοταρισμένα κρεμμύδια, λιαστές ντομάτες μουσκεμένες σε λευκό κρασί και στο τέλος προσθέτουν και άφθονο φοντί τυριών! Αν δεν είναι αυτό βόμβα θερμίδων τότε τι;

Το σίγουρο είναι πάντως, ότι δεν προορίζεται για ένα μόνο άτομο. Για την ακρίβεια, το εστιατόριο αναφέρει ότι κάθε σάντουιτς μπορεί να καλύψει έως και 6 άτομα, αλλά επειδή η προετοιμασία του είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα, όποιος θέλει να το γευτεί θα πρέπει να έχει κάνει κράτηση και να ενημερώσει το εστιατόριο τουλάχιστον 72 ώρες πριν.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.