Υποψήφια στον δήμο Ρόδου η μητέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου – ΦΩΤΟ

Υποψήφια στον δήμο Ρόδου η μητέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - ΦΩΤΟ

Με τον συνδυασμό του Αντώνη Καμπουράκη και την παράταξη «Με Δύναμη για τη Ρόδο» είναι υποψήφια η μητέρα της παρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Πόπη Κατσαρά – Σπυροπούλου.

Η υποψηφιότητά της ανακοινώθηκε νωρίτερα, τον Μάρτιο, και το βιογραφικό της φιλοξενείται από το rodiaki.gr και σ’ αυτό η κυρία Κατσαρά-Σπυροπούλου αναφέρει ότι “κινητήριος δύναμή της είναι η όρεξη να εργαστεί και να δραστηριοποιηθεί “για την πρόοδο του τόπου που μεγαλώνουμε και ζούμε με τις οικογένειές μας”.

Κατσαρά – Σπυροπούλου Πόπη του Σπυρίδωνος – Συνταξιούχος

«Κινητήρια δύναμη μου είναι η όρεξη να εργαστώ και να δραστηριοποιηθώ για την πρόοδο του τόπου που μεγαλώνουμε και ζούμε με τις οικογένειες μας.

Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο «Με Δύναμη Για Τη Ρόδο» με τον Αντώνη Καμπουράκη, γιατί έχει ικανότητες να βελτιώσει το νησί που αγαπά, τη Ρόδο μας».

Βιογραφικό

Η Παρθενόπη (Πόπη) Κατσαρά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, με καταγωγή από τη Σύμη, κόρη του Σπυρίδωνος και της Κατερίνας. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Σπυρόπουλο και έχουν δύο κόρες, την Κωνσταντίνα και Κατερίνα Σπυροπούλου.

Είναι συνταξιούχος, αφού εργαζόταν επί 35 χρόνια ως προϊσταμένη στο Ακτινολογικό Εργαστήριο του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Είναι μέλος στον Σύλλογο Συνταξιούχων Ρόδου. Διατέλεσε μέλος της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Ρόδου επί 15 χρόνια. Ομιλεί Αγγλικά.

Υποψήφια στον δήμο Ρόδου η μητέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - ΦΩΤΟ

Πηγή: rodiaki.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.