Ο Ψινάκης κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με σύνθημα «Θα σέβεστε»

Ο Ψινάκης κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με σύνθημα «Θα σέβεστε»

Οι «Πολίτες» του Ηλία Ψινάκη έκαναν... δυναμικό ντεμπούτο.

«Οι Πολίτες δεν είναι ούτε κόμμα, ούτε κίνημα, ούτε παράταξη», επισημαίνει ο Ηλίας Ψινάκης στο «μανιφέστο» της πρωτοβουλίας Πολίτες που έκανε την εμφάνισή της σήμερα στο psinakis-polites.eu.

Θέτοντας ως πολιτικό ορίζοντα της ευρωεκλογές, οι «Πολίτες» στοχεύουν, όπως αναφέρεται και στο κείμενο της διακήρυξης, στο να δοθεί η ευκαιρία σε αυτούς που θέλουν και μπορούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους ώστε η Ελλάδα να εκπροσωπηθεί συνεπώς και άρτια στην Ευρώπη.

«Οι Πολίτες, το μόνο που θέλουμε είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους νέους και αυτούς που νιώθουν νέοι —που δεν είναι πολιτικοί- να δείξουν τι αξίζουν και τι μπορούν να κάνουν για την Ελλάδα», αναφέρει το κείμενο μεταξύ άλλων.

Ξεκαθαρίζει δε πως στους Πολίτες δεν έχει σημασία η πολιτική ιδεολογία, «τι ομάδα είσαι και τι κάνεις στο κρεβάτι σου», καθώς όπως αναφέρει για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι όλοι ίσοι.

«Ένα πράγμα μας νοιάζει. Να αξιοποιήσουμε πλήρως τις ευκαιρίες που μας δίνει η Ευρώπη», σημειώνει ο Ηλίας Ψινάκης.

Αυστηρά φαίνεται όμως πως είναι τα κριτήρια του δημάρχου Μαραθώνα σχετικά με το ποιοι δεν έχουν θέση στους Πολίτες.

«Στους Πολίτες πέφτει κόφτης σε ό,τι δεν μπορούμε να αποδεχτούμε. Το μπ….ο παίρνουν: 1. οι κλέφτες 2. οι «επαγγελματίες πολιτικοί» 3. οι μη αποτελεσματικοί 4. οι βολεψάκιδες 5. όσοι πουν έστω και ένα ‘ΘΑ’ Αυτοί που γουστάρουν τα ‘ΘΑ’ να πάνε σε κόμμα. Μόνο ένα ‘ΘΑ’ επιτρέπεται. «ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ»…!!!», σημειώνει.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.