Τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά του στις φυλακές ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά του στις φυλακές ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Τέτοιες συμπεριφορές δεν μένουν ατιμώρητες από το συμβούλιο των Φυλακών.

Ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη εμφανίστηκε μπροστά στο συμβούλιο των φυλακών το πρωί της Τρίτης και προσπάθησε να δικαιολογηθεί για την άγρια φραστική επίθεση σε σωφρονιστικό υπάλληλο την περασμένη εβδομάδα.

Έφθασε στο σημείο να τον απειλήσει λέγοντας: “Θα σε βρω έξω και θα σε γ@@@@@”.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν μένουν ατιμώρητες από το συμβούλιο των Φυλακών. Σύμφωνα με την απόφαση Ο Ροδίτης κατηγορούμενος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα της κατηγορίας Α του σωφρονιστικού κώδικα για άσκηση ή απειλή άσκησης βίας κατά μελών του προσωπικού του καταστήματος. Για το Παράπτωμα του δόθηκε ομόφωνα ποινή από το πειθαρχικό συμβούλιο της φυλακής, 1) βαθμοί ποινής 30 και 2) στέρηση για ένα έτος της δυνατότητας συμμετοχής σε εργασία η σε πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης.

“Όταν αυτός ο άνθρωπος χρόνια τώρα συμπεριφέρονταν στην κοινωνία της Ρόδου με αυτόν τον τρόπο περίπου και γινόταν αυτή η συγκάλυψη, ανοχή να το πω έτσι, επόμενο δεν ήταν να φτάσει εδώ που έφτασε και την ίδια συμπεριφορά να επιδεικνύει μέσα στις φυλακές; Όσο και να θέλει να το παίξει τρελός, εγώ είμαι απολύτως βέβαιος ότι δεν καταφέρνει απολύτως τίποτα”, δήλωσε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Η υπόθεση για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς η ανακρίτρια εξακολουθεί να παίρνει καταθέσεις. Ανοιχτή παραμένει όμως και η υπόθεση του βιασμού και του εκβιασμού της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας ζητά συμπληρωματικές καταθέσεις.

“Κάποιοι που φταίνε, που έχουν δημιουργήσει αυτό το κύκλωμα να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορούμενου και είναι βιασμός και εκβιασμός, κάποιοι εκεί πέρα έκαναν αυτό που έκαναν, είτε μια ομάδα, είτε δύο ομάδες, όχι μόνο για το κέφι τους αλλά ενδεχομένως και για άλλα πράγματα. Εάν υπάρχουν και άλλοι να πληρώσουν”, ανέφερε ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Στις συμπληρωματικές καταθέσεις αναμένεται να κληθούν εκ νέου μάρτυρες που θα δώσουν νέα στοιχεία κυρίως για τον εκβιασμό με ροζ βίντεο που δεχόταν η άτυχη φοιτήτρια.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.