Μια ΑΕΚ να την πιεις στο ποτήρι!

Μια ΑΕΚ να την πιεις στο ποτήρι!

Μία καλή προπόνηση εν όψει ημιτελικού κυπέλλου για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Πολλές αλλαγές, το μυαλό στην Τετάρτη και… τεσσάρα: Η ΑΕΚ έκανε ό,τι ήθελε τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, τον διέλυσε με 4-0 και πηγαίνει με φόρα στο ματς κυπέλλου κόντρα στη Λαμία.

Με κάθε βαθμολογικό διακύβευμα να έχει εξαλειφθεί για την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και το μυαλό να είναι στο κύπελλο, η Ένωση ήθελε απλά να περάσει ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο τρόπος που μπήκε μέσα στο παιχνίδι και η αποφασιστικότητα μέσω της οποίας επέβαλλε ρυθμό έκανε κατανοητές τις διαθέσεις της και παρά το γεγονός ότι ο Χιμένεθ επέλεξε να ξεκουράσει τους Μάνταλο και Σιμόες ενόψει της αναμέτρησης για το κύπελλο με την Λαμία αλλά και το ότι δεν χανόντουσαν κλασικές ευκαιρίες, ήταν ξεκάθαρο πως οι «κιτρινόμαυροι» έπρεπε να πετύχουν απλά ένα γκολ για να απλοποιηθεί η κατάσταση.

Έτσι και έγινε: το 1-0 ήρθε πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο με τον Οικονόμου να σκοράρει στο 41′ με κεφαλιά και η επανάληψη μετουσιώθηκε σε τυπική διαδικασία. Η επανάληψη άρχισε όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο -με την Ένωση να σκοράρει δηλαδή- όταν και ο Μαλής έβαλε αυτογκόλ για το 2-0. Η συνέχεια του ημιχρόνου θα μπορούσε και να μην γίνει καν (αλλά αυτό, δυστυχώς για τον Παναιτωλικό, ήταν αδύνατο).

Τα γκολ των Μπογέ και Γαλανόπουλου στο 82′ και στο 83′ που ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0 απλά επικύρωσαν την εμφάνιση της ΑΕΚ και διαμόρφωσαν ένα σκορ ακόμα πιο αντικατοπτριστικό της εικόνα του αγώνα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.