
Αποκαταστάθηκε έστω και με τεράστια καθυστέρηση η αδικία.
Σαράντα δύο ολόκληρα χρόνια άργησε η δικαίωση για δύο άνδρες, θείο και ανιψιό, οι οποίοι πέρασαν μια ολόκληρη ζωή σε φυλακή της Φλόριντα των ΗΠΑ, έχοντας κριθεί ένοχοι για έναν φόνο που δεν διέπραξαν.
Ο 76χρονος Κλίφορντ Ουίλιαμς και ο 61χρονος Χάμπερτ Μάιερς άκουσαν την Πέμπτη με δάκρυα στα μάτια την δικαστή, μετά από εισήγηση της εισαγγελίας, να τους ανακοινώνει ότι είναι πλέον ελεύθεροι, καθώς ακυρώθηκαν οι καταδίκες τους.
Ο Μάιερς, που ήταν μόλις 18 ετών όταν καταδικάστηκε, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου μετά την απόφαση, ότι το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει είναι να αποκαταστήσει τους δεσμούς με την οικογένεια, αφού «όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερευούσης σημασίας».
Ενδεικτικό της συναισθηματικής φόρτισης είναι και το γεγονός πως βγαίνοντας από τη φυλακή, ο Ουίλιαμς έσκυψε και φίλησε το έδαφος.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Drone στη Λευκάδα: Τα σενάρια που φέρνουν έντονο προβληματισμό στην κυβέρνηση
- Παρότι ήθελαν η νύφη και ο γαμπρός: Ο λόγος που το σενάριο Τζάκρη – ΠΑΣΟΚ απομακρύνεται
- Το παιχνίδι της διαδοχής και οι «κρυφές» μετρήσεις: Ποιον προτιμούν οι ψηφοφόροι της ΝΔ για αντι-Μητσοτάκη

Τι είναι το Exodos; Εσύ!
Λίγο πριν μπει το ΣΚ, ακούμε Stolen Mic στο Αιγάλεω και πίνουμε μπίρες στην Τεχνόπολη
«Cleansed»: Μια ιστορία αγάπης, ακραίας βίας, υψηλού συμβολισμού και ευγενούς ποίησης

Kουίζ Γεωγραφίας «Βρες τη σημαία»: To ‘χεις να βρεις ποια σημαία ανήκει πού ή μπα;
Κουίζ «Διάσημα Λογότυπα» : Μπορείς το 10/10 στο κουίζ που οι περισσότεροι την πατάνε ενώ τα βλέπουν κάθε μέρα;
Κουίζ ”Animal Kingdom”: Μπορείς το 10/10 στο απόλυτο κουίζ για το ζωικό βασίλειο;
