Διάσημος ηθοποιός χωρίζει τέσσερις ημέρες μετά τον γάμο του!

Διάσημος ηθοποιός χωρίζει τέσσερις ημέρες μετά τον γάμο του!

Μόλις τέσσερις μέρες κράτησε η συζυγική «ευτυχία» για τον Νίκολας Κέιτζ, ο οποίος εθεάθη το περασμένο Σάββατο να λογομαχεί δημοσίως με την αγαπημένη του, Έρικα Κόικε, σε δικαστήριο του Λας Βέγκας, σε εμφανή κατάσταση μέθης.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 55χρονος σταρ είχε πάει στο δικαστήριο συνοδευόμενος από την κατά 20 χρόνια νεότερη Κόικε για να βγάλουν άδεια γάμου, προκειμένου να παντρευτούν. Ωστόσο τα πράγματα πήραν σύντομα αρνητική τροπή, με τον εκκεντρικό ηθοποιό να φέρεται όλο και πιο αλλόκοτα, κάτι που πολλοί αποδίδουν στο γνωστό πρόβλημά του με το ποτό και άλλες καταχρήσεις.

Σε βίντεο που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα, ο Κέιτζ εμφανίζεται να «ενημερώνει» περαστικούς ότι η Κόικε «θέλει να τον παντρευτεί για να του φάει τα λεφτά» και ότι «ο πρώην της είναι έμπορος ναρκωτικών». Απέναντι σε αυτήν την επιθετική συμπεριφορά, η 34χρονη κράτησε μια ήπια στάση, υπενθυμίζοντας στον αγαπημένο της ότι δεν βρίσκονται εκεί από δική της πρωτοβουλία και ότι «δεν είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει με τον γάμο».

Διάσημος ηθοποιός χωρίζει τέσσερις ημέρες μετά τον γάμο του!

Αν και η σκηνή έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι το ζευγάρι τελικά δεν θα προχωρούσε με την απόφασή του να παντρευτεί, δεδομένης της έντασης που χαρακτηρίζει αυτήν την περίοδο την σχέση τους, αμερικανικά ΜΜΕ μεταδίδουν σήμερα ότι ο γάμος πράγματι συνέβη! Την ίδια κιόλας μέρα με το μεθυσμένο παραλήρημα του ηθοποιού, ο Κέιτζ και η Κόικε παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας.

Ωστόσο, μόλις τέσσερις μέρες αργότερα, δηλαδή την περασμένη Τετάρτη, ο ηθοποιός υπέβαλε αίτηση ακύρωσης του γάμου, μια δυνατότητα που παρέχει η αμερικανική νομοθεσία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βραχύβιος αυτός γάμος ήταν ο τέταρτος για τον ηθοποιό, που στο παρελθόν έχει υπάρξει παντρεμένος με την Άλις Κιμ, τη Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και την Πατρίσια Αρκέτ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.