Ειρωνικός ο ένας κατηγορούμενος για τη δολοφονία Τοπαλούδη: «Αποφυλακίζομαι, δεν αποφυλακίζομαι;»

Ειρωνικός ο ένας κατηγορούμενος για τη δολοφονία Τοπαλούδη: «Αποφυλακίζομαι, δεν αποφυλακίζομαι;»

Το αίτημα για συμπληρωματική κατάθεση αφορά αποκλειστικά στον 21χρονο.

Ο 21χρονος Ροδίτης, που κρατείται στις φυλακές Γρεβενών, μεταφέρθηκε στην ανακρίτρια Γρεβενών ύστερα από αίτημα της ανακρίτριας Ρόδου, για να δώσει στις αρχές τους κωδικούς του Facebook και των δύο λογαριασμών ηελκτρονικού που διατηρεί.

Ενδεικτικό του ύφους που διατήρησε ο κατηγορούμενος απέναντι στην ανακρίτρια είναι και ο παρακάτω διάλογος με την ανακρίτρια:

-Επιτέλους ελεύθερος!

-Τι εννοείτε;

-Αποφυλακίζομαι, τι δεν αποφυλακίζομαι;

-Όχι, για ανάκριση βρίσκεστε εδώ

-Α, και εγώ νόμιζα ότι αποφυλακίζομαι

Ο 21χρονος φέρεται να αρνήθηκε να δώσει συμπληρωματική απολογία χωρίς την παρουσία δικηγόρου, ενώ η οικογένειά του όρισε νέο συνήγορο, που αναμένεται να μεταβεί στα Γρεβενά για να συνοδεύσει τον κατηγορούμενο στην ανακρίτρια.

Το αίτημα για συμπληρωματική κατάθεση αφορά αποκλειστικά στον 21χρονο, καθώς ο 19χρονος έχει δώσει ήδη όλους τους κωδικούς του στα social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έλεγχοι στους υπολογιστές της Ελένης Τοπαλούδη δεν έδωσαν αξιόλογα ευρήματα και οι αρχές εστιάζουν τώρα στα κινητά τηλέφωνα των δραστών και του θύματος.

«Τις πρώτες ώρες και τις πρώτες πέντε μέρες συμβουλεύτηκαν κάποιους ανθρώπους και έκαναν αυτά που έπρεπε να κάνουν για να ελαφρύνουν τη θέση τους. Δυστυχώς η Ελένη είναι νεκρή, δεν μπορεί να πει κάτι, να πει πραγματικά αυτά που έγιναν αυτοί οι κύριοι για να μην τους πω διαφορετικά… κάνουν τα παιχνιδάκια τους. Κάποιοι τους καθοδηγούσαν», λέει ο πατέρας της άτυχης Ελένης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.