Αστυνομία έκανε «ντου» σε σπίτι για να απομακρύνει παιδί με πυρετό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο από την εισβολή της αστυνομίας στο σπίτι οικογένειας στην Αριζόνα προκειμένου να απομακρύνει ένα 2 ετών παιδί που δεν είχε εμβολιαστεί και είχε ανεβάσει 40,5 πυρετό.
Αστυνομία έκανε «ντου» σε σπίτι για να απομακρύνει παιδί με πυρετό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι αστυνομικοί του τμήματος του Τσάντλερ που ήταν οπλισμένοι όταν εισέβαλαν το σπίτι είχαν ενημερωθεί για την υπόθεση από το Τμήμα Παιδικής Ασφάλειας της Αριζόνα στο οποίο είχε απευθυνθεί ο γιατρός που είχε εξετάσει το άρρωστο παιδί.

Σύμφωνα με το ABC 15, ο γιατρός που φοβόταν ότι το παιδί έπασχε από μηνιγγίτιδα ενώ στην πραγματικότητα είχε λοίμωξη του αναπνευστικού, κάλεσε το Τμήμα Παιδικής Ασφάλειας και ανέφερε ότι το μωρό δεν εμβολιάστηκε όταν το πήγαν με 40 πυρετό οι γονείς του για εξέταση, τον Φλεβάρη. Μετά την εξέταση, ο γιατρός είπε στους γονείς να πάνε στα έκτακτα περιστατικά, ο πυρετός όμως έπεσε και δεν το έκαναν.

Όταν ο γιατρός διαπίστωσε ότι το παιδί δεν μεταφέρθηκε στα έκτακτα περιστατικά, κάλεσε το Τμήμα Παιδικής Ασφάλειας, το οποίο απευθύνθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με το ABC, όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της οικογένειας, ο πατέρας αρνήθηκε να τους επιστρέψει την είσοδο. Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί επέστρεψαν με ένταλμα έρευνας και εισέβαλαν στο σπίτι καθώς οι γονείς συνέχιζαν να μην τους επιτρέπουν την είσοδο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας μιλώντας στους δημοσιογράφους εξέφρασε την αγανάκτησή του τονίζοντας «Όλα αυτά εξαιτίας ενός πυρετού. Ενός πυρετού! Είναι εντελώς γελοίο. Το να κλωτσούν την πόρτα σου, με τα όπλα τραβηγμένα, πρέπει να προορίζεται για βίαιους εγκληματίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ