
Επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και Ρομά στην Κόρινθο.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ζώσει το δικαστικό μέγαρο Κορίνθου και δεν επιτρέπουν στους Ρομά να πλησιάσουν, καθώς σήμερα το πρωί αναμένεται να μεταχθεί για να απολογηθεί ο 35χρονος δολοφόνος του 52χρονου Ρομά.
Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, η ατμόσφαιρα μυρίζει ήδη… μπαρούτι, καθώς υπήρξε κυνηγητό των ΜΑΤ με τους Ρομά.
Ο γιος του θύματος πάντως, ζήτησε από τους Ρομά να μην επιτεθούν στο δικαστικό μέγαρο, όμως υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση στις τάξεις των ομοφύλων του.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Άδωνις Vs Κωνσταντοπούλου: «Κακό άτομο, δεν νοιάζεται για τον Ρούτσι, την νοιάζουν οι πελάτες» – «Είναι σκουλήκι»
- Δικαίωση για Ρούτσι: «Πράσινο φως» για τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό του γιου του – Η μήνυση που «ξεθάφτηκε» και άνοιξε τον δρόμο (vid)
- Τον μισό ποινικό κώδικα είχε «πάνω» του ο «κατσαβιδάκιας» διανομέας – Συνελήφθη 19 φορές αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος