Πρωτοφανής ιστορία παρενόχλησης: H 31χρονη «Χιονάτη» αποπλάνησε 13χρονο και έκανε παιδί μαζί του!

Πρωτοφανής ιστορία παρενόχλησης: H 31χρονη «Χιονάτη» αποπλάνησε 13χρονο και έκανε παιδί μαζί του!

Σε κατ΄οίκον περιορισμό τέθηκε μία 31χρονη γυναίκα από την Ιταλία, η οποία κατηγορείται ότι αποπλάνησε 13χρονο και έκανε παιδί μαζί του, το οποίο σήμερα είναι εφτά μηνών.

Η υπόθεση με τη νοσηλεύτρια και τον ανήλικο προκάλεσε σάλο στην Ιταλία. Μετά από έρευνες 20 ημερών, οι διωκτικές αρχές εντόπισαν την κατοικία της και κατέσχεσαν έγγραφα, οπτικό υλικό, τον υπολογιστή και το κινητό της τηλέφωνο.

Με βάση τα στοιχεία και τις μαρτυρίες, που συνέλεξε η εισαγγελία, η 31 ετών νοσηλεύτρια, με το αθώο και «καθώς πρέπει» πρόσωπο, ήθελε να τη φωνάζουν «Χιονάτη» και της άρεσε να περιστοιχίζεται από ανήλικους.

Η σχέση της με τον 13χρονο ξεκίνησε όταν άρχισε να του κάνει ιδιαίτερα μαθήματα. Είχε εμμονή μαζί του, τον παρακολουθούσε παντού, του έστελνε μηνύματα ακόμα και στις ώρες του σχολείου, του ζητούσε διαρκώς συναντήσεις, τον ζήλευε και τον απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει, εάν δε δεχόταν να τον συναντήσει.

Ο ανήλικος δεν άντεχε πια την κατάσταση αυτή και να την εκλιπαρούσε να σταματήσει να τον παρενοχλεί, γιατί δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί στα μαθήματά του.

Η γυναίκα επαναλάμβανε διαρκώς στον ανήλικο πως το παιδί ήταν δικό του και δεν τον άφηνε σε ησυχία. Μετά την έναρξη των ερευνών, η ύποπτη κατάργησε το προφίλ της στο Facebook, όμως οι αρχές κατόρθωσαν να το «κλωνοποιήσουν», ώστε να διαπιστώσουν εάν η «Χιονάτη» ψάρευε μέσω social media ανήλικα αγόρια. Μάλιστα, έχουν καταφέρει να εντοπίσουν μία συνομιλία που είχε προ μηνών με έναν 15χρονο από την Τοσκάνη, μιλώντας σε κώδικα με σεξουαλικά υπονοούμενα.

Οι αρχές συνέλεξαν, επίσης, μαρτυρίες από το γυμναστήριο όπου σύχναζαν ο ανήλικος και η νοσηλεύτρια. Όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες, της άρεσε να περιστοιχίζεται από έφηβους, ενώ ο ίδιος ο ανήλικος στον πρώτο που εκμυστηρεύθηκε την περιπέτειά του ήταν ο εκπαιδευτής του στο γυμναστήριο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.