Η 32χρονη που κατηγορείται ότι έριξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι: «Φοβόμουν για τη ζωή μου»

Η 32χρονη που κατηγορείται ότι έριξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι: «Φοβόμουν για τη ζωή μου»

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της η 32χρονη που κατηγορείται ότι έριξε τον σύντροφό της από τον τρίτο όροφο διαμερίσματος στη Βούλα.

«Επειδή ήθελα να φύγει από το σπίτι, δεν έφευγε, βριστήκαμε, πιαστήκαμε στα χέρια. Είχαμε και άλλα επεισόδια παλιά και για να μη γίνει το ίδιο κάλεσα την αστυνομία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί έχει γίνει ξανά αυτό, έχω νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Δεν τον κατηγορώ για τον ξυλοδαρμό. Όταν κάλεσα την αστυνομία πανικοβλήθηκε και βγήκε στο μπαλκόνι. Εγώ κλείδωσα για να μην έχουμε επαφή και περίμενα να έρθει η αστυνομία. Πού να ήξερα ότι θα πηδήξει από το μπαλκόνι;», ανέφερε μιλώντας στο STAR η 32χρονη.

Εξήγησε ότι εάν είχε πηδήξει από τον τρίτο όροφο ο σύντροφός της, ο οποίος έχει βάρος 120 κιλά, θα είχε πεθάνει. «Πρέπει να κατέβηκε όροφο – όροφο» είπε, επισημαίνοντας ότι δεν τον είδε. Όταν βγήκε στο μπαλκόνι δεν ήταν στο μπαλκόνι, αλλά ούτε και κάτω.

«Όταν ήρθε η αστυνομία, κατέβηκα κάτω και τον είδα πεσμένο δίπλα στο αυτοκίνητό του να κρατά το κινητό και τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Πώς γίνεται να πέφτεις από τον τρίτο και κρατάς το κινητό και τα κλειδιά στα χέρια», εννοώντας ότι το πιθανότερο σενάριο είναι ότι σηκώθηκε και περπάτησε.

Η κοπέλα λέει ότι το πρώτο πράγμα που της είπε ήταν: «Ειρήνη βοήθησε με, πάμε να ανέβουμε πάνω στο σπίτι μας και ότι εγώ έφταιγα που έπεσε. Δεν είπε Ειρήνη εσύ με έσπρωξες. Και βέβαια εγώ έφταιγα που πήρα την αστυνομία γιατί φοβόταν αλλά και εγώ φοβόμουν για τη ζωή μου».

Η 32χρονη δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να είναι δίπλα του εάν την αφήσει η οικογένειά του, επιρρίπτοντας ευθύνες στο οικογενειακό περιβάλλον του συντρόφου της, για “τα ψυχολογικά προβλήματα” που έχει ο 39χρονος.

«Πιστεύω σε αυτόν, θέλω να κάνει ό,τι μπορεί να κόψει τα ναρκωτικά και όλα θα πάνε καλά» κατέληξε, υπογραμμίζοντας ότι δεν γίνεται να συνεχίσουν τη σχέση τους.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.