
Τουλάχιστον τρεις γυναίκες και ένα βρέφος έχασαν τη ζωή τους το πρωί της Τρίτης (26/3) όταν βυθίστηκε σκάφος ανοιχτά του Τσανάκαλε.
Το σκάφος, στο οποίο επέβαιναν Ιρανοί και Αφγανοί μετανάστες οι οποίοι προσπαθούσαν να περάσουν παράνομα στη Λέσβο βυθίστηκε στην περιοχή Ayvacık της βορειοδυτικής επαρχίας Τσανάκκαλε (Δαρδανέλλια). Μέχρι στιγμής άγνωστα παραμένουν τα αίτια της βύθισης της βάρκας.
Η τουρκική ακτοφυλακή υποστηριζόμενη από ελικόπτερα εντόπισε τα πτώματα τριών γυναικών και του μωρού, ενώ διέσωσε 11 μετανάστες, σύμφωνα με πηγές της τουρκικής ακτοφυλακής.
Η επιχείρηση αναζήτησης και διάσωσης σταμάτησε μετά τη διάσωση των μεταναστών οι οποίοι ανέφεραν ότι στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 15 άνθρωποι.
Τελευταίες Ειδήσεις
- 35.285 υπάλληλοι στα σούπερ μάρκετ του: Πόσα λεφτά έδωσε φέτος σε κάθε εργαζόμενό του ο Μάκης Σκλαβενίτης
- Καιρός σε μεταβολή με δύο ισχυρές διαταραχές – Πότε αναμένονται και πώς θα επηρεάσουν την Αττική
- Δολοφονία στην Φοινικούντα: «Πήγαμε να εκβιάσουμε, δεν θέλαμε να σκοτώσουμε, αλλά…» – Η σεξουαλική παρενόχληση και η διαθήκη