Ο γνωστός σεφ παραχώρησε συνέντευξη στο Athensvoice και την Νενέλα Γεωργελέ.
Ο γοητευτικός κριτής του MasterChef απάντησε, μεταξύ άλλων, σε κάτι που πολλοί μέχρι σήμερα αναρωτιούνται. Τι συμβαίνει με τις τεράστιες ποσότητες φαγητών που χρησιμοποιούνται στο ριάλιτι μαγειρικής όταν κλείνουν οι κάμερες.
Η απάντηση ήρθε μέσα από συνέντευξή του στο Athensvoice.
Βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο να χρησιμοποιείτε τεράστιες ποσότητες φαγητών. Εκείνο το pantry έχει και του πουλιού το γάλα, προχτές σφάξατε καμιά 15αριά σολομούς. Τι τις κάνετε μετά όλες αυτές τις ποσότητες; Τις πετάτε;
Φυσικά όχι. Καταρχάς έχουμε πολλά προϊόντα που μας παρέχουν οι χορηγοί, και τους ευχαριστούμε. Έπειτα, μην ξεχνάτε ότι η παραγωγή απαρτίζεται από 150 άτομα. Μοιράζονται λοιπόν όλα και, πάλι, όσα περισσεύουν, πηγαίνουν σε «καλή μεριά». Τίποτα δεν πάει χαμένο.