Αήττητος, ξεκούραστος και ωραίος

Αήττητος, ξεκούραστος και ωραίος

Παραμένει αήττητος ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα μπάσκετ.

Συνέχεια στην αήττητη πορεία του στην Basket League έδωσε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, που έκανε συντήρηση δυνάμεων κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου (95-68) και περιμένει στο ΟΑΚΑ την Ρεάλ Μαδρίτης για να «τσεκάρει» το εισιτήριο πρόκρισης στα πλέι οφ της Euroleague.

Ο… σκουριασμένος για ένα δεκάλεπτο Παναθηναϊκός όταν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον γεμάτο ενέργεια Κολοσσό Ρόδου (15-16 στο 10′) πάτησε γκάζι στην συνέχεια της αναμέτρησης και «καθάρισε» το παιχνίδι. Διαχείριση στο ρόστερ και ανάσες στους βασικούς έδωσε ο Ρικ Πιτίνο, λίγες ημέρες μετά την απαιτητική «διαβολοβδομάδα» της Euroleague. Στο τελικό 95-68 ξεχώρισαν οι Μήτογλου και Παπαγιάννης, ιστορικό ρεκόρ στην Basket League τα 63 ριμπάουντ.

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν με το αποτέλεσμα αυτό την αήττητη πορεία τους στην Basket League (20-0) και περιμένουν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας για να τερματίσουν και τυπικά στην πρώτη θέση. Πλέον, ακολουθούν δύο ευρωπαϊκά εντός έδρας ματς στο ΟΑΚΑ, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης (28/3, 21:00) στην οποία εφόσον κερδίσουν θα εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στα πλέι οφ της Euroleague.

Για τον Κολοσσό Ρόδου (3-17) των πολλών απουσιών και προβλημάτων τραυματισμού έχει κυκλωθεί ο «τελικός» παραμονής με τον Πανιώνιο (30/3, 15:15), σε ένα παιχνίδι στο οποίο αναμένεται να δώσει το παρών και το νέο μεταγραφικό του απόκτημα και άλλοτε NBAer, ΝτεΆντρε Λίγκινς. Πρώτος σκόρερ για τους νησιώτες ο Ντεμπς.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.