Το μοναδικό ψεγάδι στην καριέρα του Σον Κόνερι (BINTEO)

Το μοναδικό ψεγάδι στην καριέρα του Σον Κόνερι (BINTEO)

Κατέχει πληθώρα βραβείων και διακρίσεων, ανάμεσά τους Όσκαρ από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών.

Ο Σον Κόνερι έχει γράψει τη δική του ιστορία στον κινηματογράφο πραγματοποιώντας μία υπέρλαμπρη καριέρα και έχει μείνει στη μνήμη των σινεφίλ ως ο πιο εμβληματικός… Τζέιμς Μποντ.

Κατέχει πληθώρα βραβείων και διακρίσεων, ανάμεσά τους Όσκαρ από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, Χρυσή Σφαίρα και BAFTA. Το 1987 κέρδισε το Όσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου στην ταινία «Οι Αδιάφθοροι» και τον Ιούλιο του 2000 έβαλε ακόμα ένα… παράσημο στο κοστούμι του, καθώς χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ωστόσο, ήταν η τελευταία ταινία της καριέρας του, το “κύκνειο άσμα” του που του “κόστισε” ολόκληρη την καριέρα, καθώς θεωρήθηκε η μεγαλύτερη αποτυχία του σταρ.

Ο Σον Κόνερι αποσύρθηκε από τον κινηματογράφο το 2003 με την τελευταία του ταινία “Η Συμμαχία” να θεωρείται παταγώδης αποτυχία. “Ένα χάλι” τη χαρακτήρισαν οι κριτικοί και με αυτήν ο Κόνερι είπε το “αντίο” στον κινηματογράφο αφήνοντας μάλλον πικρή ανάμνηση.

Αυτή η ταινία ήταν και η τελευταία σκηνοθετική απόπειρα του Στέφεν Νόρινγκτον.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.