Περίπατος για τον Ολυμπιακό πριν τον «τελικό» με τη Ζαλγκίρις

Περίπατος για τον Ολυμπιακό πριν τον «τελικό» με τη Ζαλγκίρις

Μία καλή προπόνηση για την ομάδα του Μπλα κόντρα στον Πανιώνιο.

Άνετο απόγευμα στο Παλαιό Φάληρο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ισοπέδωσε τον Πανιώνιο (65-101) και πλέον ετοιμάζεται για τον «τελικό» πρόκρισης στα πλέι οφ με την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ.

Συντήρηση δυνάμεων για τον Ολυμπιακό στο «Σοφιά Μπεφόν». Οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ άφησαν πίσω την συντριβή από την Γκραν Κανάρια στην Euroleague και πραγματοποιώντας μεστή εμφάνιση πήραν ένα εύκολο διπλό, για την 20η αγωνιστική της Basket League. Κορυφαίοι για τους νικητές οι Γκος, Μάντζαρη και Μιλουτίνοφ, στο 18-2 το ρεκόρ των «ερυθρόλευκων» στο ελληνικό πρωτάθλημα. Χρόνο συμμετοχής αλλά και πόντους βρήκαν οι νεαροί Κολοβέρος, Ζευγαράς.

Ανταγωνιστικός μόνο για ένα δεκάλεπτο ο Πανιώνιος (5-15) ο οποίος έχασε την επαφή του με το σκορ στην τρίτη περίοδο, με το παιχνίδι να θεωρείται τυπική διαδικασία στην εξέλιξή του. Το μόνο που πέτυχε, να «ρίξει» την διαφορά κάτω από τους 40 πόντους.

Για τις δύο ομάδες, πλέον, ακολουθούν «τελικοί» διαφορετικής διοργάνωσης και αξίας, ανάλογοι με τους στόχους που έχουν θέσει με το ξεκίνημα της σεζόν. Στον Πανιώνιο, ακολουθεί το κρίσιμο εκτός έδρας ντέρμπι παραμονής στην Ρόδο με αντίπαλο τον Κολοσσό (30/3, 15:15), την ώρα που για τον Ολυμπιακό υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι του ΣΕΦ απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας (29/3, 21:30), το οποίο θα καθορίσει εν πολλοίς και την πρόκρισή του στα πλέι οφ της Euroleague.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.