
Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος o Γιώργος Μαυρίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαρτίου, ο Γιώργος Μαυρίδης.
Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος o Γιώργος Μαυρίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία γράφοντας με χιουμοριστική διάθεση: «Και επειδή αύριο μπαίνω για εγχείρηση, αν δεν ξυπνήσω ποτέ να θυμάστε ότι θα έρθω το βράδυ στον ύπνο σας».
Μετά τη ολοκλήρωση της επέμβασης, ο ίδιος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως όλα πήγαν καλά και ανήρτησε μία φωτογραφία με τον Νίκο Αναδιώτη και τον Γιώργο Κατσινόπουλο που το επισκέφτηκαν.
Συγκεκριμένα, πόζαρε από το δωμάτιο του νοσοκομείου με τους φίλους του φορώντας σωληνάκια.
«Εντάξει, ξύπνησα την γλιτώσατε κουφάλες», έγραψε χαρακτηριστικά χωρίς να αποκαλύπτει και πάλι το λόγο που έκανε την επέμβαση,
Δείτε την παρακάτω φωτογραφία.

Πηγή: fthis.gr
Τελευταίες Ειδήσεις
- Πάει να τους τρελάνει όλους η Κατερίνα Νοτοπούλου – Αλλάζει κόμμα και φουλάρει στην Α’ Θεσσαλονίκης
- Αυτό περιμένουν οι δελφίνοι: Το ποσοστό της ΝΔ που ανοίγει αυτόματα θέμα διαδοχής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αρχηγία
- Ελπίζουν να είναι μπλακ χιούμορ: Το όνομα – βόμβα που σκέφτεται να φέρει στο ΠΑΣΟΚ ο Ανδρουλάκης προκαλεί τσουνάμι αντδράσεων