Αποδοκιμάστηκε στην Μελβούρνη ο Βαρεμένος – ΒΙΝΤΕΟ

Αποδοκιμάστηκε στην Μελβούρνη ο Βαρεμένος - ΒΙΝΤΕΟ

Μερίδα ομογενών αποδοκίμασαν τον αντιπρόεδρο της Βουλής, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Δέκτης άγριων αποδοκιμασιών έγινε ο Γιώργος Βαρεμένος στη Μελβούρνη, όπου βρέθηκε για να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου.

Μερίδα ομογενών αποδοκίμασαν τον αντιπρόεδρο της Βουλής, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών. Οι αποδοκιμασίες κορυφώθηκαν όταν ο κ. Βαρεμένος πήρε τον λόγο και επιχείρησε να μιλήσει στους ομογενείς, μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ στην Αυστραλία, Αλέκο Μάρκελλο, σε μία ομάδα που αποδοκίμασε τον αντιπρόεδρο της Βουλής συμμετείχε και ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής στο Σίδνεϊ.

Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ ανέφερε:

«Δύο κατηγορίες των ανθρώπων αποδοκίμασαν τον κ. Βαρεμένο. Κάποιοι συναισθηματικά. Σκεφτείτε πως κάποιοι παλιοί μετανάστες εδώ ειχαν πάρει μέρος σε πορείες του ονόματος τη δεκαετία του ’80, του ’90 για την προστασία των εθνικών συμφερόντων. Εκεί υπάρχει μια ευαισθησία μεγαλύτερη, ίσως να μη γνωρίζουν την ουσία της συμφωνίας, ή να διαφωνούν με αυτή.

»Ωστόσο, υπήρχε ένας πυρήνας ανθρώπων, περίπου στους 30 και ηλικίας 20-25, που φώναζαν συνθήματα τα οποία είναι γνωστά και ακούγονται από ακροδεξιά οργάνωση στην Ελλάδα. Και θα πρέπει να πω πως υπήρξε και παρότρυνση από τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής στο Σίδνεϊ, τον κ. Γαβριηλίδη, να φωνάξουν συνθήματα εναντίον των πολιτικών.»

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.