«Κούρσεψε» την Λήμνο και πηγαίνει σε… Βαμβέργη η ΑΕΚ

«Κούρσεψε» την Λήμνο και πηγαίνει σε... Βαμβέργη η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, βρήκε μεγάλα σουτ από Ματσιούλις, Σάκοτα και Σαντ Ρος και πέρασε και από το «Ν.Σαμαράς» επικρατώντας του Ηφαίστου (74-87), δείχνοντας έτοιμη για την... μάχη με την Μπάμπεργκ!

Το τρένο της ΑΕΚ πέρασε και από την Λήμνο. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι ταξίδεψε στο ακριτικό νησί, για να αντιμετωπίσει τον Ήφαιστο και κατάφερε να φτάσει σε μία ακόμα εκτός έδρας νίκη, παραμένοντας στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Η Ένωση πάτησε… γκάζι από τα μέσα της τρίτης περιόδου, βρίσκοντας πολλές λύσεις από την περιφέρεια όταν η μπάλα «έκαιγε». Ο Ήφαιστος προσπάθησε να μαζέψει τη διαφορά στα πρώτα λεπτά της τέταρτης περιόδου, κατάφερε να μειώσει στον πόντο (62-63), όμως διαδοχικά μεγάλα σουτ από Σάκοτα και Σαντ Ρος «εδραίωσαν» το προβάδισμα της ΑΕΚ και τα πάντα πήραν τον δρόμο τους στην αναμέτρηση.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ΑΕΚ ανέβηκε στο 15-5, φτάνοντας στην 5η εκτός έδρας νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, την ίδια στιγμή που ο Ήφαιστος υποχώρησε στο 11-9, γνωρίζοντας την τρίτη εντός έδρας ήττα του φέτος. Κι όλα αυτά, λίγες μέρες πριν το ταξίδι στην Γερμανία, για το μεγάλο παιχνίδι των προημιτελικών του Champions League κόντρα στην Μπάμπεργκ (27/03, 21:00).

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.