Έγκυος η Κylie Jenner; (ΦΩΤΟ)

Έγκυος η Κylie Jenner; (ΦΩΤΟ)

Οι ακόλουθοί της στα social media έκαναν την... αποκάλυψη.

To Ιnstagram είναι βέβαιο ότι η Kylie Jenner είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και το συμπέραναν από τον τρόπο που συμπεριφέρεται το πρώτο. Μπερδευτήκατε; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

H Κylie Jenner όπως και οι αδερφές της ανεβάζει συχνά φωτογραφίες δικές της αλλά και της κόρης της Stormi στο Instagram. Στις τελευταίες εικόνες λοιπόν η μικρή δείχνει προσκολλημένη πάνω στη μαμά της και η ίδια η Kylie γράφει “my baby is stuck to me like glue lately?” δηλαδή “το μωρό μου έχει κολλήσει πάνω μου σαν κόλλα τελευταία”.

Αυτό ήταν. Η προσκόλληση που έχει η μικρή Stormi στη μαμά της και η δήλωση της Kylie έκαναν τους εκατομμύρια followers της να αρχίσουν να της γράφουν στα σχόλια ότι εκείνη είναι έγκυος και πως η μικρή το συναισθάνεται. Έτσι λέγανε “οι παλιές” γυναίκες.

Η Κylie που κράτησε την πρώτη της εγκυμοσύνη μυστική μέχρι τη γέννηση της Stormi φυσικά δε σχολίασε τίποτα. Αυτή την περίοδο η ίδια ασχολείται με τις φήμες που θέλουν στο σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της Travis Scott να την έχει απατήσει. Δεν την λες και ιδανική στιγμή για ένα δεύτερο μωρό.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.