Θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία του Έντι Ράμα

Θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία του Έντι Ράμα

Διάσταση απόψεων ανάμεσα σε φιλοκυβερνητικά και αντιπολιτευτικά ΜΜΕ της Αλβανίας.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υγεία του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα καθώς υπάρχουν φήμες οι οποίες αναφέρουν ότι η υγεία του τις τελευταίες μέρες έχει επιβαρυνθεί.

Μάλιστα δημοσιεύματα από ΜΜΕ που πρόσκεινται στην Αλβανική αντιπολίτευση αναφέρουν ότι ο Έντι Ράμα δεν είναι καλά στην υγεία του. Συγκεκριμένα η η albeu.al και syri.net ισχυρίζονται ότι ο Αλβανός πρωθυπουργός επί μέρες δεν είναι καλά στην υγεία του, καθώς έχει προβλήματα με την καρδιά του και βρέθηκε ένα στάδιο πριν της καρδιακής προσβολής. Σύμφωνα με την albeu.al ο Έντι Ράμα μεταφέρθηκε στο Βερολίνο με πτήση τσάρτερ ενώ η syri.net δημοσιεύει φωτογραφία του στο αεροπλάνο και ισχυρίζεται ότι περπατούσε με δυσκολία και ότι κάθισε στη θέση του έχοντας τη βοήθεια των σωματοφυλάκων του.

Ωστόσο οι φιλοκυβερνητικές shqiptarja.com και η ιστοσελίδα της εφημερίδας Ντίτα υποστηρίζουν ότι ο Ράμα χθες βρισκόταν στο Παρίσι ενώ σήμερα βρίσκεται στο Βερολίνο.

Μάλιστα η shqiptaria.com αναφέρει ότι ο Αλβανός πρωθυπουργός είχε αλλεπάλληλες επαφές  στο επίκεντρο των οποίων ήταν  η ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας, καθώς τον Ιούνιο αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα η Έκθεση προόδου για τη χώρα. Σύμφωνα με την η ίδια ιστοσελίδα, έλαβε υποστήριξη από πολλούς συνομιλητές  του και συνεχίζει το λόμπινγκ για ένα μεγάλο για την Αλβανία, βήμα: την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων. Σήμερα το βράδυ, καταλήγει η ιστοσελίδα, ο Ράμα επιστρέφει στην Αλβανία.

Από την άλλη πλευρά ο Έντι Ράμα σχολίασε με ανάρτησή του στο Twitter τις σημερινές διαδηλώσεις λέγοντας ότι «φτάνει πια, διότι δεν κάνω τίποτα άλλο από το να ξεπλένω τα όσα εσείς λέτε ανά τον κόσμο! Η αντιπολίτευση κατάντησε ένα τυφλό κοπάδι που κατεβαίνει στους δρόμους και κάνει πολιτική, επινοώντας κρίση για τη χώρα και ασθένειες για τον πολιτικό της αντίπαλο. Δεν τους βαράει ο νταμπλάς, που λένε και οι γραίες».

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.