Συγκλονίζει το γράμμα του 17χρονου μαθητή που αυτοκτόνησε στην Κρήτη λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Συγκλονίζει το γράμμα του 17χρονου μαθητή που αυτοκτόνησε στην Κρήτη λόγω ερωτικής απογοήτευσης

“Λυπάμαι γι αυτό που θα κάνω αλλά δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την ....”. Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του 17χρονου από τη Σητεία που το βράδυ της Τετάρτης έστρεψε μια καραμπίνα πάνω του κι έβαλε τέλος στη ζωή του.

Τα έγραψε σε ένα χαρτί με κόκκινο στυλό το οποίο βρέθηκε δίπλα του όταν ο πατέρας του επέστρεψε από τη δουλειά του και τον βρήκε νεκρό στο σπίτι. Το γράμμα του 17χρονου, που όπως διέρρευσε από το περιβάλλον του πρόσφατα είχε χωρίσει με ένα κορίτσι που ήταν ερωτευμένος έλεγε κι άλλα.

Αναφερόταν στην απογοήτευση που ένοιωσε μέσα από αυτό τον έρωτα. Και όπως φαίνεται ήταν τόσο μεγάλη που του “όπλισε” το χέρι και τον έσπρωξε να δώσει τέλος στη ζωή του. Καταλήγοντας στο γράμμα του και απευθυνόμενος στους γονείς του, έγραφε «να κοιτάξετε να περνάτε καλά», ενώ είχε και ένα μήνυμα προς την κοπέλα, ζητώντας και από εκείνη να «περνάει καλά στη ζωή της».

Όπως όλα δείχνουν ο νεαρός δεν άντεξε. Στήριξε το όπλο στο πηγούνι του και τράβηξε τη σκανδάλη.

Η τραγική είδηση σόκαρε τους πάντες στο χωριό Σκοπή Σητείας όπου ζούσε ο 17χρονος που έφυγε από τη ζωή πριν προλάβει να ζήσει. Οι γονείς και ο αδερφός του χθες συντετριμμένοι δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.