Αυτοί οι δύο παρουσιαστές «τελειώνουν» από τον ΑΝΤ1

Αυτοί οι δύο παρουσιαστές «τελειώνουν» από τον ΑΝΤ1

Γιώργος Λιάγκας και Δούκισσα Νομικού, παρά τα συμβόλαιά τους με τον Ant1, δεν ανέλαβαν την παρουσίαση κάποιου πρότζεκτ και –όπως όλα δείχνουν – σύντομα θα αποδεσμευθούν από το κανάλι. 

Ιδιαίτερα στην περίπτωση του Γιώργου Λιάγκα, οι σχέσεις με τα στελέχη θυμίζουν γυαλί που έχει ραγίσει. Κατά περιόδους έχουν ακουστεί διάφορα για το τι έχει συμβεί, με τον παρουσιαστή να έχει ξεκαθαρίσει δημόσια ότι δεν του έγινε πρόταση για παρουσίαση κάποιας εκπομπής, «κρεμώντας» τους αντενικούς.

Με το συμβόλαιο του, λοιπόν, να ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο οι δύο πλευρές να βρουν τη χρυσή τομή και να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Ο Τζώρτζης Ποφάντης, γενικός διευθυντής προγράμματος, είναι απίθανο να ξεχνά της δηλώσεις Λιάγκα στις τηλεοπτικές κάμερες: «Αισθάνθηκα απαξιωμένος από τον Ant1… Μαζί με τους δημοσιογράφους έμαθα ότι το κανάλι δεν προορίζει κάποιο κόνσεπτ για μένα».

Παράλληλα, στην περίπτωση της Δούκισσας της μικρής οθόνης, φαίνεται ότι θα συμβεί το ίδιο. Η παρουσιάστρια, μετά την εγκυμοσύνη του πρώτου της παιδιού, έμεινε εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας, ενώ όταν γέννησε το συμβόλαιο της παρέμενε σε ισχύ. Ωστόσο, ό,τι κι αν της προτάθηκε φάνηκε ότι δεν την ικανοποιούσε καθώς προτεραιότητά της ήταν ο γιος της. Έτσι, οι ιθύνοντες στα τέλη της σεζόν θα αποδεσμεύσουν τη Δούκισσα Νομικού, με την ίδια να φαίνεται ότι επιθυμεί να αφιερωθεί σε άλλους ρόλους και όχι σε εκείνον της παρουσιάστριας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.