Πάρτι Ευρώπης ο Άρης

Πάρτι Ευρώπης ο Άρης

Πλησιάζει στην τέταρτη θέση η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης έκανε πάρτι απέναντι στον (υποβιβασμένο) Απόλλωνα στο «Βικελίδης» (5-0), «κλείδωσε» την 5η θέση και ρίχνει… κλεφτές ματιές στην 4η, καθώς μείωσε τη διαφορά του από τον Ατρόμητο στους 3 βαθμούς.

Μια… χαψιά έκανε ο Αρης τον Απόλλωνα Σμύρνης και συνέχισε την ξέφρενη πορεία του που τελικό στόχο έχει την έξοδο στην Ευρώπη κάτι που πλέον μοιάζει ολοένα και πιο κοντά.

Οι Κίτρινοι κέρδισαν με το εφματικό 5-0 σε ένα σκορ που ίσως μοιάζει και «φτωχό» βάσει ευκαιριών και εικόνας του αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν σε καμία στιγμή την εστία του Χουλιάν Κουέστα.

Με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, έφτασε στους 40 βαθμούς, αύξησε τη διαφορά από τον 6ο Παναιτωλικό στους επτά και πλησίασε τον τέταρτο της βαθμολογίας, Ατρόμητο στους τρεις βαθμούς.

Οι Κίτρινοι είχαν πολλούς πρωταγωνιστές στο παιχνίδι με τον Νικολά Ντιγκινί να ξεχωρίζει που πέτυχε δύο από τα πέντε τέρματα, ενώ τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα βρήκαν οι Τόνσο και Φετφατζίδης (σ.σ. αμφότεροι άνοιξαν λογαριασμό στο πρωτάθλημα με τα Κιτρινόμαυρα), ενώ στη λίστα των σκόρερ είχε μπει και ο Γιουνές.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.