Σχεδιάζει και δεύτερο baby shower η Μέγκαν Μαρκλ

Σχεδιάζει και δεύτερο baby shower η Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν δίνει σημασία σε όσα σχόλια γίνονται για τις... σπατάλες της.

Και μετά το πανάκριβο baby shower το οποίο διοργάνωσαν φίλες της στη Νέα Υόρκη, σχεδιάζει άλλο ένα baby shower, παρά τη θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε καθώς το πρώτο event, κράτησε πέντε ημέρες και κόστισε συνολικά 350 χιλιάδες λίρες.

Αυτή τη φορά το baby shower θα γίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Να σημειωθεί επίσης, ότι η κίνηση της Μέγκαν να πετάξει από τις ΗΠΑ προς τη Μεγάλη Βρετανία με ιδιωτικό τζετ, προκάλεσε την οργή των περιβαλλοντικών οργανώσεων. Μάλιστα, λέγεται ότι η μεταφορά της κόστισε 250.000 δολάρια.

Σύμφωνα με τη Mirror, ανάμεσα στις καλεσμένες, θα είναι η Βικτόρια Μπέκαμ και η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, η οποία θα πετάξει από το Λος Άντζελες, όπου διαμένει. Σε αυτό που είχε γίνει στην Αμερική, είχαν παρευρεθεί η Αμάλ Κλούνει και η Σερένα Γουίλιαμς. Όπως όμως αναφέρει το δημοσίευμα, αυτή τη φορά η λίστα των καλεσμένων θα είναι πολύ μικρότερη.

«Η Ντόρια πρόκειται να έρθει για ένα baby shower εδώ. Θα είναι μια μικρή συγκέντρωση, πέντε με έξι ατόμων», είπε πηγή στη βρετανική Mail, την Κυριακή.

Λέγεται, πως η Μέγκαν Μαρκλ είχε αρχικά σκεφτεί να διοργανώσει το event στο Frogmore Cottage, στο Γουίνδσορ.

Ωστόσο, επειδή τα έργα ανακαίνισης που πραγματοποιούνται εκεί έχουν καθυστερήσει, ο τόπος ενδέχεται να αλλάξει. Στις εναλλακτικές επιλογές περιλαμβάνεται και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.