Βόμβα του Γερμανού διαιτητή: «Διέκοψα το ντέρμπι επειδή δεν συμφωνούσαν και οι δυο ομάδες να συνεχιστεί»!

Βόμβα του Γερμανού διαιτητή: «Διέκοψα το ντέρμπι επειδή δεν συμφωνούσαν και οι δυο ομάδες να συνεχιστεί»!

Ανατροπή δεδομένων καθώς ο Γερμανός Φριτζ αποκάλυψε ότι διέκοψε το παιχνίδι επειδή ο Ολυμπιακός ζητούσε επιτακτικά τη διακοπή «επειδή οι παίκτες μας έχουν εισπνεύσει δακρυγόνα»!

Μπορεί από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» πρώτος ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Κώστας Καραπαππάς, να βγήκε και να είπε ότι επιθυμία τους ήταν να συνεχιστεί κανονικά το ντέρμπι, αλλά μάλλον κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, ήταν αυτή η διάσταση… απόψεων που υποχρέωσε τον Γερμανό ρέφερι να μην συνεχίσει τελικά το ντέρμπι.

Ο Φριτζ είδε τους γηπεδούχους να επιθυμούν τη συνέχιση του αγώνα, την ώρα που οι Πειραιώτες έλεγαν ότι δεν ήταν δυνατόν να παιχτεί ποδόσφαιρο υπό τις συνθήκες που υπήρχαν και ενώ οι παίκτες τους είχαν επηρεαστεί από τα χημικά που έριξε η αστυνομία.

Αν υπήρχε κοινή γραμμή από τις δύο ομάδες, τότε ο Γερμανός θα εξέταζε σοβαρά τη συνέχιση του αγώνα. Και το κατάλαβε περίπου 40 λεπτά μετά την διακοπή, στο 70ο λεπτό, ότι δεν είχε νόημα να περιμένει τη συμπλήρωση μιας ώρας, όπως είναι το περιθώριο που δίνει ο ΚΑΠ.

Η στάση του Ολυμπιακού, που δεν ήθελε να συνεχιστεί το ντέρμπι, φάνηκε καταλυτική για την οριστική απόφαση του Φριτζ.

Σημειώνεται, επίσης, πως ο Γερμανός δεν ήθελε να… μπλέξει περισσότερο και να «χαλάσει» το όνομά του στο ενδεχόμενο να υπήρχε νέο «ντου» στον αγωνιστικό χώρο, αν συνεχιζόταν το ντέρμπι, καθώς δεν είχαν εκκενωθεί πλήρως οι εξέδρες.

Σκέφτηκε και το τι θα γραφόταν στην πατρίδα του και προτίμησε να προφυλάξει και τον εαυτό του και την επαγγελματική υπόστασή του. Και έτσι διέκοψε το παιχνίδι.

Ως λόγο διακοπής, ο Φριτζ σημείωσε την εισβολή των οπαδών, ενώ δεν υπάρχει αναφορα στο μαχαίρι, κατά την πρώτη διακοπή με το «ντου» στον μικρό πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς κάτι τέτοιο δεν υπέπεσε στην αντίληψη ούτε του διαιτητή ούτε των βοηθών του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.