Survivor 3: Πήραν την ασυλία οι Έλληνες

Survivor 3: Πήραν την ασυλία οι Έλληνες

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε ο αγώνας για την ασυλία.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από την τουρκική ομάδα και το περιστατικό με την Τουρκάλα στο αγώνισμα.

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε ο αγώνας για την ασυλία στο επεισόδιο του Survivor 3 της Κυριακής, αλλά τελικά η νίκη κατέληξε στην ελληνική ομάδα, με τους Τούρκους παίκτες να βρίσκονται στο συμβούλιο έχοντας τρεις παίκτες προς αποχώρηση.

Οι δυο ομάδες Ελλάδας και Τουρκίας, αγωνίστηκαν στη θάλασσα, με σκοπό τη νίκη, όπου συνέβη ένα περιστατικό με την Τουρκάλα παίκτρια Σαμπριέ.

Όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με την Κατερίνα Δαλάκα, και λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας, η Σαμπριέ εξέφρασε τον φόβο της, καθώς έπρεπε να πηδήξουν στο νερό από ένα υπερυψωμένο σημείο, διακόπτοντας για λίγο τον αγώνα.

Η Κατερίνα Δαλάκα έσπευσε να την καθησυχάσει, δίνοντας της οδηγίες και εξηγώντας της ότι πρέπει να κατευνάσει τον φόβο της. Τελικά η Τουρκάλα παίκτρια έπεσε στο νερό με μια μικρή κραυγή και κλείνοντας τα μάτια με τα χέρια. Νικήτρια βγήκε η Κατερίνα Δαλάκα.

Στο Συμβούλιο του Survivor της Κυριακής, η αντιπαλότητα Τόνι και Χικμέτ έγινε φανερή για ακόμη μια φορά, με τον Τόνι να χαρακτηρίζει την συμπεριφορά του Τούρκου «παιδιάστικη».

Τα πράγματα, όμως, οξύνθηκαν περαιτέρω, όταν ο Βασίλης Βασιλικός πήρε τον λόγο και ανέφερε την προκλητική, κατά τον ίδιο, συμπεριφορά του Τούρκου διαγωνιζόμενου προς το πρόσωπό του.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την τουρκική ομάδα μέσα από την ψηφοφορία των συμπαικτών του αναδείχθηκε ο Ατακάν. Η Μπουσρά έδωσε ως δεύτερο υποψήφιο τον Χακάν ο οποίος δεν έκρυψε την έκπληξη του, ενώ ο Γιουσούφ επέλεξε ως υποψήφιο τον Μπόρα.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.