Έρχεται ο γύρος για τους vegan – Έχει μανιτάρια

Έρχεται ο γύρος για τους vegan - Έχει μανιτάρια

Το ελληνικό δαιμόνιο κάνει θαύματα.

Πλέον τα σουβλατζίδικα δεν αποτελούν «απαγορευμένο τόπο» για τους χορτοφάγους καθώς η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ) «Αέναος Ροή» δίνει στους vegan και τους λάτρεις των μανιταριών την ευκαιρία να δοκιμάσουν… μανιταρογύρο αλλά και μανιταρομπέργκερ!

Το ελληνικό δαιμόνιο για άλλη μία φορά κάνει θαύματα με την συγκεκριμένη επιχείρηση, η οποία εδρεύει στο Καρπενήσι, να χρησιμοποιεί τα δώρα της ελληνικής φύσης.

«Η Ευρυτανία θεωρείται και είναι μια από τις πιο παρθένες και αμόλυντες περιοχές της Ελλάδας. Στα ατελείωτα δάση ελάτης, δρυός, καστανιάς και κέδρων συλλέγουμε τα μανιτάρια μας, με τα μοναδικά τους αρώματα και χρώματα και τα στέλνουμε στην πόρτα σας σε μία ημέρα», αναφέρει η Κοιν.Σ.Επ.

Η «Αέναος Ροή» ιδρύθηκε το 2016 με έδρα το Βουτύρο Καρπενησίου, διαθέτει σήμερα έξι μέλη και παράγει μια ποικιλία προϊόντων όπως μπρουσκέτες ζυμωμένες με άγριο μανιτάρι, πολλά ζυμαρικά με άγριο μανιτάρι, μανιτάρια σε λάδι και κρασί τα οποία είναι μεζεδάκι και παραπέμπουν σε γεύση σε χταποδάκι και σοκολατάκια ζυμωμένα με μανιτάρι.

Τα προϊόντα της εξάγονται σε ευρωπαϊκά κράτη όπως είναι η Γερμανία και η Ιταλία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.