Στροφή στα οικολογικά αυτοκίνητα για τον επόμενο James Bond!

Στροφή στα οικολογικά αυτοκίνητα για τον επόμενο James Bond!

Μυστικός πράκτορας με οικολογικές ανησυχίες!

Σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο, ο James Bond θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι της πλήρως ηλεκτροκίνητης Aston Martin Rapide E για τις ανάγκες της νέας του ταινίας που αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες την άνοιξη του 2020.

Ο μυστικός πράκτορας κάνει στροφή στα οχήματα μηδενικών ρύπων μετά από επιθυμία του νέου σκηνοθέτη Cary Joji Fukunaga που ανέλαβε την 25η ταινία της σειράς και χαρακτηρίζεται από έντονη περιβαλλοντική συνείδηση. Τις πληροφορίες έδωσε στην εφημερίδα The Sun μια ανώνυμη πηγή μέσα από την παραγωγή που πρόσθεσε ότι με την επιλογή της ηλεκτροκίνητης Aston Martin συμφωνούν ο πρωταγωνιστής Daniel Craig αλλά και οι παραγωγοί της ταινίας.

H Aston Martin Rapide E που παρουσιάστηκε σε μορφή πρωτοτύπου το 2015 και ανακοινώθηκε επίσημα το 2017, αναμένεται να μπει σε περιορισμένη παραγωγή 155 μονάδων μέσα στο 2019. Το μοντέλο θα κινείται με τη βοήθεια δύο ηλεκτροκινητήρων που θα αποδίδουν 610 PS και 96,8 kgm ροπής. Η μπαταρία 65kWh θα προσφέρει αστυνομία 320km ενώ από πλευράς επιδόσεων το σπριντ των 0-100 km/h θα απαιτεί 4″ και η τελική ταχύτητα θα φτάνει τα 250 km/h.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.