Έκτακτη συνάντηση Βασιλειάδη με Γιαννακόπουλο – Αγγελόπουλους

Έκτακτη συνάντηση Βασιλειάδη με Γιαννακόπουλο - Αγγελόπουλους

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη για τις 21.30, παρουσία των Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αδελφών Αγγελόπουλων και Μάκη Αγγελόπουλου.

Πρωτοβουλία για να βρεθεί λύση σε όσα έχουν προκύψει στο μπάσκετ, με το ντέρμπι των «αιωνίων» πήρε ο Γιώργος Βασιλειάδης με έκτακτη συνάντηση κορυφής!

Ο υφυπουργός Αθλήτισμού Αθλητισμού κάλεσε σε σύσκεψη, απόψε στις 21.30, τους προέδρους των ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, τον πρόεδρο της ΕΟΚ, τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ και εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ.

Στο γραφείο του Βασιλειάδη, δηλαδή, θα βρεθούν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, ο Μάκης Αγγελόπουλος, αλλά και ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, που θα εκπροσωπήσει τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μια συνάντηση των «μεγάλων», με σκοπό την άμεση λύση σε όσα έχουν προκύψει στην μπασκετική επικαιρότητα.

Ο Γ. Βασιλειάδης θεωρεί ότι έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που υπήρχαν μέσα στην εβδομάδα, με τις επαφές που έγιναν αλλά και παρασκηνιακά, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί λύση και να εκτονωθεί η κρίση.

Επιθυμία του, όπως τονίζουν κύκλοι από το υφυπουργείο Αθλήτισμού, είναι να μην βγει κανείς από το γραφείο αν δεν βρεθεί οριστική λύση και αν αποχωρήσει κάποιος να αναλάβει τις ευθύνες του.

Έτσι, σε λίγες ώρες αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην… καυτή πατάτα του ελληνικού αθλητισμού.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.