Πωλείται η έπαυλη του Μέρλιν Μάνσον στο Λος Άντζελες

Πωλείται η έπαυλη του Μέρλιν Μάνσον στο Λος Άντζελες

Έπαυλη στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, ιδιοκτήτης της οποίας ήταν κάποτε ο Μέριλιν Μάνσον διατίθεται προς πώληση.

Στην κατοικία που βρίσκεται στην περιοχή Σαν Μάρκο του Λος Άντζελες ο τραγουδιστής, μουσικός και ηθοποιός ζούσε από το το τέλος της δεκαετίας του 1990 έως το 2004.

Η έπαυλη 177 τ.μ. περιγράφεται από το γραφείο ακινήτων “ως μία από τις μοναδικές κατοικίες στην ιστορία της περιοχής Χόλιγουντ Χιλς” και ότι χρειάζεται “πλήρη ανακαίνιση”.

Το τριώροφο περιφραγμένο οίκημα χτίστηκε το 1925 σε μεσογειακό στυλ και αποτελείται από “μεγάλο σαλόνι, υπνοδωμάτια σε κάθε όροφο, πρωτότυπες πινελιές και μυστήριο σε κάθε γωνιά”.

Η έπαυλη έχει βιτρό παράθυρα και πυργίσκο, ενώ στην ίδια έκταση υπάρχουν ξενώνας, λιμνούλα και πισίνα και φυσικά είναι πολύ κοντά στα καταπράσινα μονοπάτια και σε αθλητικά γήπεδα του Χόλιγουντ.

Η κατοικία πωλείται 1.995.000 δολάρια.

Στην αγγελία δεν παραλείπεται να αναφερθεί ότι η κατοικία σίγουρα έχει να διηγηθεί ενδιαφέρουσες ιστορίες, καθώς μεταξύ των πρώην ιδιοκτητών της ήταν στις αρχές της δεκαετίας του ’70 ο Μάρσαλ Τσες, συνιδρυτής της δισκογραφικής εταιρείας Rolling Stones και αργότερα ο shock-rocker, Μέριλιν Μάνσον.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.