Ολυμπιακός: «Δεν κατεβαίνουμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»

Ολυμπιακός: «Δεν κατεβαίνουμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»

Με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως δεν θα κατέβει στο ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής (17/03) απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση των διαιτητών για το ντέρμπι «αιωνίων» της ερχόμενης Κυριακής (17/03) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναίκό, ήρθε η πρώτη επίσημη αντίδραση από πλευράς «ερυθρολεύκων». Η ομάδα του Πειραιά με ανακοίνωσή της τόνισε πως δεν θα συμμετάσχει στο εν λόγω παιχνίδι, ενώ τόνισε πως δεν θα προχωρήσει και στην έκδοση εισιτηρίων για την αναμέτρηση στο ΣΕΦ.

Οι Πειραιώτες είχαν ζητήσει, από την πρώτη στιγμή, την παρουσία ξένων διαιτητών στα ντέρμπι «αιωνίων» για το ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο η ΚΕΔ εξέφρασε τη στήριξή της προς τους Έλληνες διαιτητές, δια στόματος Στέλιου Συμεωνίδη. Η επιτροπή όρισε για το ντέρμπι της Κυριακής τους Κορομηλά, Καρακατσούνη και Παπαπέτρου, κάτι το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του Ολυμπιακού, ο οποίος με τον πλέον επίσημο τρόπο ξεκαθάρισε πως δεν θα λάβει μέρος στο ντέρμπι της Κυριακής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Μετά από τη σημερινή συνεδρίαση της Κ.Ε.Δ. και τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών, η ομάδα του Ολυμπιακού δεν θα συμμετάσχει, κατά την 17.03.2019, στον προγραμματισμένο αγώνα καλαθοσφαίρισης με την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α1 Ανδρών Ε.Σ.Α.Κ.Ε. 2018 – 2019.

Για τον λόγο αυτό, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δεν θα προχωρήσει στην έκδοση εισιτηρίων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.