Τσίπρας: «Οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο και η ΝΔ θα τις χάσει»

Τσίπρας: «Οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο και η ΝΔ θα τις χάσει»

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν πρόκειται να επισπευτούν οι εθνικές εκλογές.

Για ένα «ιστορικό σταυροδρόμι» μίλησε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι η χώρα βρίσκεται ήδη στη μεταμνημονιακή εποχή και πως το μεγάλο βήμα που έγινε το 2015 δεν έμεινε μετέωρο. Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα ηττηθεί.

«Να μην προσδοκούν ότι θα τους κάνουμε τη χάρη να επισπεύσουμε τις εθνικές εκλογές», ανέφερε ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση, τονίζοντας ότι οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο με την ολοκλήρωση της συνταγματικής θητείας της και η Νέα Δημοκρατία θα χάσει τις εκλογές.

«Τα πικρά ποτήρια θα τα πιουν ένα- ένα. Πρώτα θα έρθει η ηχηρή διάψευση των ευρωεκλογών και ακολούθως το φθινόπωρο η οριστική και καθοριστική τους ήττα στην κάλπη των εθνικών εκλογών. Και η μεγάλη νίκη της προόδου έναντι της συντήρησης, της Ελλάδας των πολλών έναντι της Ελλάδας των ελίτ», τόνισε.

Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός τόνισε πως η χώρα και η οικονομία έχουν γυρίσει σελίδα, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, πως βρίσκονται ακόμη μπροστά μας κρίσιμα σταυροδρόμια και κρίσιμες μάχες.

Παράλληλα, αναφερόμενος στους βουλευτές του, επισήμανε ότι «έχουμε κάθε λόγο όχι απλά να αισθανόμαστε περήφανοι, αλλά πλέον και πιο δυνατοί για τις μάχες που έρχονται, γιατί οι μάχες που δώσαμε, οι νίκες που πετύχαμε, διαμόρφωσαν και μια νέα συλλογική αυτοπεποίθηση. Όχι μόνο για την Αριστερά, αλλά συνολικά για την ελληνική κοινωνία».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.