
Την Κυριακή των Αποκριών στο νοσοκομείο περνάει η Ελεονώρα Μελέτη καθώς η κόρη της αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Δύσκολες ώρες για την Ελεονώρα Μελέτη η οποία περνάει την Κυριακή των Αποκριών στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια βρίσκεται στο ΙΑΣΩ, καθώς η κόρη της, Αλεξάνδρα, προσβλήθηκε από τον ιό Η1Ν1, γνωστό και ως γρίπη των χοίρων.
Τα συμπτώματα με τη γρίπη χοίρων είναι παρόμοια με άλλες μορφές γρίπης και μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν πυρετό, βήχα, πονοκέφαλο, πόνο στους μυς ή τις κλειδώσεις, πόνο στον λαιμό, κούραση και μύτη που τρέχει. Η διάρροια και ο εμετός έχουν αναφερθεί επίσης σε μερικές περιπτώσεις.
Την είδηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η ενός έτους Αλεξάνδρα, έκανε γνώστη η ίδια η Ελεονώρα Μελέτη απαντώντας σε instastory φίλης της. Η παρουσιάστρια δεν έδωσε ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες.

Τελευταίες Ειδήσεις
- Οι «δελφίνοι» περιμένουν στη γωνία τον Μητσοτάκη: Πέντε πρόσωπα καλοβλέπουν την προεδρία της ΝΔ
- Φοβούνται πως θα πάει στον Τσίπρα: «Βράζουν» μα δεν μιλούν στο ΠΑΣΟΚ
- Δεν είναι μόνο η Γρατσία: Το «πρωτοπαλίκαρο» που επηρεάζει την Καρυστιανού