
Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές ασφαλείας της Λέσβου, αφού πριν λίγο κάτοικοι των Βατερών ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης ότι στην περιοχή τους η θάλασσα ξέβρασε ένα ακέφαλο σώμα μικρού παιδιού.
Αυτή την ώρα μεταβαίνουν στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα σκάφος του Λιμενικού Σώματος και κλιμάκια από άνδρες της Λιμενικής Αρχής από τη στεριά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αρχές ασφαλείας εικάζουν ότι πρόκειται για τη σορό του άτυχου προσφυγόπουλου που είχε χαθεί πριν λίγες ημέρες όταν ανετράπη η βάρκα με την οποία ερχόταν μαζί με άλλους 51 μετανάστες από την Τουρκία στην ακτή Τσόνια της Λέσβου.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Πριν λίγο καιρό ούτε θα το σκεφτόταν: Το πρόσωπο -έκπληξη που επιστρατεύει άρον άρον ο Ανδρουλάκης για να αλλάξει την εικόνα του ΠΑΣΟΚ
- Γαλλία ο Μητσοτάκης, Αργεντινή ο Τσίπρας: Την ομάδα που υποστηρίζει ο Κώστας Μπακογιάννης στο Μουντιάλ δεν τη βρίσκει ανθρώπου νους
- Απ’ τα πρώτα που θα πάρει: Το μέτρο-τομή που ο Τσίπρας θεωρεί ότι θα τον ανεβάσει +2 μονάδες στις δημοσκοπήσεις