Διάρρηξη στα γραφεία της καταγγέλλει η εφημερίδα «Documento»

Διάρρηξη στα γραφεία της καταγγέλλει η εφημερίδα «Documento»

Με άρθρο στο σάιτ της εφημερίδας, οι επικεφαλής του «Documento» καταγγέλλουν «επιδεικτική διάρρηξη» στα γραφεία τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν στο documentonews.gr: «Άγνωστοι, αλλά για γνωστούς λόγους, διέρρηξαν τα ξημερώματα τα γραφεία του Documento. Άνοιξαν επαγγελματικά τη βαριά πόρτα της εισόδου με κλειδαριές τύπου “τρίαινα” για να καταλήξουν απλώς να …πιουν καφέ.

Οι εισβολείς περιορίστηκαν να βανδαλίσουν τον αυτόματο πωλητή καφέ για να πάρουν (όπως ήθελαν να δείξουν) κέρματα. Στο διπλανό γραφείο υπήρχε ωστόσο χρηματικό ποσό που άφησαν άθικτο.

Η διάρρηξη γίνεται μια μέρα μετά από σφοδρή επίθεση στο Documento από γνωστό επιχειρηματία για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας, ενώ είχαν προηγηθεί απειλές στα social media εναντίον των δημοσιογράφων.

Ξέρουμε πως όλοι θα δηλώσουν αθώοι και μη σχετιζόμενοι, όπως ξέρουμε επίσης πως πρόκειται για μια προσπάθεια να πάρουμε το μήνυμα. Αυτοί που τόσο επαγγελματικά διέρρηξαν τα γραφεία για να ξαφρίσουν τελικώς πενηνταράκια απλώς δημιούργησαν αντικείμενο διάρρηξης για το αστυνομικό δελτίο.

Στην πραγματικότητα δήλωσαν πως είναι εκεί, μπαινοβγαίνουν ότι ώρα θέλουν και «μας έχουν». Η επιδεικτική δήλωση δύναμης , το λοστάρι της διάρρηξης και οι χειριστές του δεν μας φοβίζουν. Ξέρουμε πως είναι ικανοί με τον ίδιο λοστό να ανέβουν στο τρίκυκλο του παρακράτους και να περιμένουν στη γωνία αλλά και πάλι δεν φοβόμαστε. Αυτοί ωστόσο έχουν κάθε λόγο να φοβούνται».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.