
Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 36χρονος που στραγγάλισε την 32χρονη εν διαστάσει σύζυγό του.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε νωρίς το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Νεαπόλεως προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.
Η απολογία του, σύμφωνα με το cretapost, ξεκίνησε στις 12:30 και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 15:00. Ακολούθησε η διαβούλευση εισαγγελέα και ανακριτή οι οποίοι, τελικά, τον έκριναν προφυλακιστέο.
Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς και για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.
Υπενθυμίζεται ότι, κατά το κατηγορητήριο, τα δυο μικρά παιδιά τους βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο, την ώρα που ο 36χρονος στραγγάλιζε τη μητέρα τους, Κατερίνα.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Αδειάζουν την Κωνσταντοπούλου οι αλήθειες του Χουρδάκη
- Με στόχο την κατάκτηση της Αττικής: Τα πρόσωπα – κλειδιά στο ψηφοδέλτιο του Τσίπρα
- Διακοπές με αστερίσκο: Η αυστηρή οδηγία του Μητσοτάκη στο Μαξίμου