Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη – Το ξέσπασμα των γονιών της

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη - Το ξέσπασμα των γονιών της

Δύο από τις τέσσερις φίλες της Ελένης Τοπαλούδη φέρονται να έχουν αλλάξει τις καταθέσεις τους για το βράδυ το οποίο η φοιτήτρια φέρεται να βιάστηκε, τον Νοέμβριο του 2017.

«Άλλαξε συμπεριφορά και είχε εμμονή με αυτό το βίντεο» φέρεται να ισχυρίστηκε μία από τις κοπέλες.

H μητέρα της Ελένης, Κούλα Αρμουτίδου, επεσήμανε πως η κόρη της δεν ήταν μυθομανής αλλά πληγωμένη: «Οι βιαστές είναι βιαστές. Αυτό δεν το παίρνει κανείς. Το παιδί μου δεν πήγε έτσι γιατί ξύπνησε και μετά από πέντε, επτά μέρες πήγε στο αστυνομικό τμήμα γιατί της ήρθε. Ούτε μυθομανής ήταν η Ελένη. Το παιδί μου πληγωμένο ήτανε. Δεν ντρέπονται. Τι να πούνε τώρα, τι να πούνε…».

«Η Ελένη δεν είναι εν ζωή για να πει την αλήθεια», είπε ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης, μιλώντας στο Star.

Αναφερόμενος στην αλλαγή που φέρονται να έχουν κάνει στις καταθέσεις τους οι δύο φίλες της Ελένης, ο κ. Τοπαλούδης είπε πως «θα πρέπει να υποπτευθούμε κάποια πράγματα αν υπάρχουν κάποιες αλλαγές καταθέσεων. Για ποιο λόγο; Το βίντεο το ήξερε η μάνα (σ.σ. του ενός εκ των τριών κατηγορουμένων). Κάποιοι γονείς και καλά κάνουνε από τη μεριά τους, συγκαλύπτουν τα παιδάκια τους. Αλλά δεν μπορεί να την πληρώνουν τα δικά μας τα παιδιά».

«Πρέπει να περιμένουμε το άνοιγμα του λάπτοπ της Ελένης το οποίο θα περιέχει σημαντικά στοιχεία. Δεν υπάρχει κανένας βιαστής που να ομολογεί την πράξη από μόνος του» είπε δικηγόρος της οικογένειας.

Πλέον η δικογραφία της υπόθεσης έχει υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.
EASY MEDIANETWORK
Close