Γιατί οι συγγενείς του Λουκ Πέρι αποφάσισαν να τον βγάλουν από τη μηχανική υποστήριξη

Γιατί οι συγγενείς του Λουκ Πέρι αποφάσισαν να τον βγάλουν από τη μηχανική υποστήριξη

Οι στενοί συγγενείς του Λουκ Πέρι, ήταν εκείνοι που αποφάσισαν να βγάλουν τον ηθοποιό από την μηχανική υποστήριξη που τον κρατούσε στη ζωή, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Mirror».

Ο 52χρονος ηθοποιός πέθανε τη Δευτέρα μετά από ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί την περασμένη εβδομάδα. Ο Αμερικανός πρωταγωνιστής της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Beverly Hills, 90210» άφησε την τελευταία του πνοή μετά από πέντε μέρες νοσηλείας.   Ο Πέρι ήταν σε καταστολή από την στιγμή που εισήχθη σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες και δεν ξύπνησε ποτέ, αλλά μία νέα αναφορά καταδεικνύει πως οι γιατροί τον είχαν συνδέσει με σύστημα μηχανικής υποστήριξης, με την ελπίδα να δείξει σημάδια βελτίωσης.

Ωστόσο η κατάσταση του δεν βελτιώθηκε καθόλου μέσα στις επόμενες ημέρες και η οικογένειά του βρέθηκε αντιμέτωπη με το τρομερό δίλημμα, όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα.

Πηγή που επικαλείται το US Weekly δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι αγαπημένοι του ήλπιζαν πως θα βγει από τη μηχανική υποστήριξη μέσα σε 48 ώρες αλλά η κατάστασή του δεν βελτιώθηκε. Ήταν αποκαρδιωτικό».

Η 18χρονη κόρη του Πέρι, Σόφι, ήταν στο Μαλάουι όταν έμαθε για το εγκεφαλικό του πατέρα της και αμέσως πέταξε στο Λος Άντζελες. Η Σόφι δεν έφυγε από το πλευρό του πατέρα της μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.