Σοκάρει η μαρτυρία 13χρονου για τον Μάικλ Τζάκσον: «Άρχισε να τρίβει το π@ος μου και…»

Σοκάρει η μαρτυρία 13χρονου για τον Μάικλ Τζάκσον: «Άρχισε να τρίβει το π@ος μου και...»

Με εμφανή τη συναισθηματική φόρτιση και τον φόβο να διακρίνεται στο πρόσωπό του και τη φωνή του, ο 13χρονος Γκάβιν Αρβίζο απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με την σεξουαλική επίθεση που ισχυρίζεται ότι δέχτηκε από τον Μάικλ Τζάκσον.

Εν μέσω του σκανδάλου που έχει προκαλέσει η προβολή του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland, η Daily Mail δημοσιεύει σήμερα το σοκαριστικό βίντεο της μαρτυρίας ενός ανήλικου αγοριού, που κατηγόρησε τον βασιλιά της ποπ ότι τον κακοποίησε σεξουαλικά το 2003.

Η καταγγελία του νεαρού αγοριού είχε ως συνέπεια ο τραγουδιστής να συλληφθεί τον Νοέμβρη της ίδιας χρονιάς και να βρεθεί πρώτη φορά αντιμέτωπος με κατηγορίες ασέλγειας σε ανήλικο.

Η επακόλουθη δίκη διήρκεσε 18 μήνες και τελικά ολοκληρώθηκε με την πλήρη απαλλαγή του pop star.

Στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, το 13χρονο αγόρι μιλά σε αστυνομικούς της Σάντα Μπάρμπαρα και περιγράφει πως ο τραγουδιστής του πρότεινε να τον μάθει να αυνανίζεται, ενώ στη συνέχεια ασέλγησε πάνω του, παρά την ρητή του άρνηση. Οι περιγραφές του νεαρού αφορούν δύο διαφορετικά περιστατικά που είχαν συμβεί – σύμφωνα πάντα με το αγόρι – τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς.

«Ήθελε να μου δείξει πώς να αυνανίζομαι», ακούγεται να λέει με τρεμάμενη φωνή ο Γκάβιν. «Όταν είπα όχι, προσφέρθηκε να το κάνει αυτός για μένα», συνεχίζει το αγόρι.

Όταν ο αστυνομικός τον ρωτά αν ο Τζάκσον έκανε τελικά αυτό που είπε, το αγόρι σωπαίνει και δείχνει τρομοκρατημένο, έτοιμο να βάλει τα κλάματα. Σε κάποιο άλλο σημείο του βίντεο, το αγόρι περιγράφει πώς ο τραγουδιστής έβαλε το χέρι μέσα από το παντελόνι του και άρχισε να χαϊδεύει το πέος του.

«Του είπα να σταματήσει να το κάνει αλλά αυτός δεν σταμάτησε», λέει ο έφηβος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.