Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος -Η ερώτηση που έβαλαν σε δάσκαλο για 1 εκατομμύριο ευρώ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος -Η ερώτηση που έβαλαν σε δάσκαλο για 1 εκατομμύριο ευρώ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τζον Ρόμπινσον, δάσκαλος στη Βρετανία, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του και τις γνώσεις του στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Ο δάσκαλος απάντησε σωστά στην ερώτηση των 500.000 λιρών και έπρεπε να αποφασίσει εάν θα συνεχίσει σε αυτή του 1 εκατ. λιρών. Ο δάσκαλος αποφάσισε να μην ρισκάρει και κρατήσει το ήδη μεγάλο ποσό που είχε κατακτήσει.

«Ποιος ήταν Βρετανός πρωθυπουργός δεν υπήρξε ποτέ υπουργός Εξωτερικών», ήταν η ερώτηση και οι απαντήσεις έγραφαν: Ουίνστον Τσόρτσιλ, Αλεκ Ντάγκλας Χομ, Αντονι Ιντεν και Χάρονλντ Μακμίλαν.

Ο 36χρονος δεν ήξερε την απάντησε και είπε ότι θα επέλεγε ανάμεσα στον Ντάγκλας Χομ και τον Αντονι Ιντεν. Ευτυχώς, που δεν ρίσκαρε καθώς η σωστή απάντηση ήταν ο Ουίνστον Τσόρτσιλ.

Τι θα τις κάνει τις 500.000 λίρες; Θα συνεχίσει για κάποιο διάστημα ακόμη να διδάσκει αλλά σκέφτεται να αγοράσει σύντομα ένα σπίτι και να ταξιδέψει στον κόσμο.

Ο Ρόμπινσον δήλωσε στην Daily Mail ότι σχεδιάζει να παντρευτεί. «Δεν είμαστε παντρεμένοι αλλά το περιμένει. Πλέον δεν έχω δικαιολογία πως δεν μπορώ να της αγοράσω δαχτυλίδι», λέει χαριτολογώντας.

Ο δάσκαλος αποκάλυψε πως θα μπορούσε να πάρει το εκατομμύριο, καθώς στη βοήθεια του τηλεφώνου ο φίλος του Μάρτιν, ήξερε την απάντηση. «Αν είχα το τηλέφωνο στην τελευταία απάντηση, θα ήμουν εκατομμυριούχος. Ωστόσο, δεν αισθάνομαι απογοήτευση επειδή τον χρειαζόμουν στην μηχανική ερώτηση των 250.000 λιρών».

Ο Ρόμπινσον έπρεπε να κρατήσει τη νίκη του καλά κρυμμένη, καθώς το επεισόδιο που έπαιξε εχθές, είχε γυριστεί δύο μήνες πριν.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.