Το σχόλιο του Μαξίμου για το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας που προσγειώθηκε στην Αθήνα!

Το σχόλιο του Μαξίμου για το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας που προσγειώθηκε στην Αθήνα!

Με άτυπη ανακοίνωση, το μέγαρο Μαξίμου επιβεβαίωσε την αποκάλυψη του ΣΚΑΪ ότι το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας προσγειώθηκε όντως στο Ελ. Βενιζέλος το περασμένο Σάββατο.

Στο non paper που εξέδωσε το Μαξίμου υποστηρίζει ότι σκοπός του ήταν ο ανεφοδιασμός και τα υπόλοιπα «θεωρίες συνωμοσίας».

Επιτίθεται δε στον ΣΚΑΪ και στην ΝΔ που ζήτησε απαντήσεις επί του θέματος. Ωστόσο, το Μαξίμου, δεν απαντά στο γιατί άλλες ευρωπαϊκές πόλεις δεν έδωσαν το «πράσινο φως» για την προσγείωση στο εν λόγω αεροσκάφος για το οποίο η αντιπολίτευση της Βενεζουέλας έχει υπόνοιες ότι μετέφερε τμήμα του χρυσού της χώρας. Επιπλέον, η κυβέρνηση δεν απαντά στο ερώτημα της ΝΔ με ποιον συναντήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας, κατά την τετράωρη παραμονή του στην Αθήνα.

Το non paper

«Τα λαγωνικά του ΣΚΑΪ μας ανακάλυψαν ξανά. Από την προσγείωση ενός αεροσκάφους, το οποίο ερχόταν από την Ασία, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με σκοπό τον ανεφοδιασμό, ο ΣΚΑΙ κατασκεύασε μια θεωρία συνωμοσίας, την οποία θα ζήλευε ακόμη και ο Άρτεμης Σώρρας.

Η ΝΔ προφανώς έσπευσε να την υιοθετήσει, όπως προφανώς αναμέναμε.

Το ερώτημα είναι εάν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κανείς με την κατάντια ενός πάλαι ποτέ σοβαρού κόμματος».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.