Μαρινέλλα σε Κούγια για την επίθεση στον Λαζόπουλο: «Κάνε πίσω ρε»!

Μαρινέλλα σε Κούγια για την επίθεση στον Λαζόπουλο: «Κάνε πίσω ρε»!

Παρενέβη η Μαρινέλλα στο επεισόδιο ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλο και τον Αλέξη Κούγια.

Έκπληκτοι έμειναν την περασμένη Παρασκευή οι θαμώνες στο Αθηνών Αρένα, όταν είδαν τον Αλέξη Κούγια να επιτίθεται στον Λάκη Λαζόπουλο. Ο γνωστός ποινικολόγος χτύπησε τον ηθοποιό λέγοντας του «στα χρωστάω τρία χρόνια».

Ο Λάκης Λαζόπουλος με την Μαρινέλλα και άλλους φίλους τους διασκέδαζαν με τη Δέσποινα Βανδή και τον Αντώνη Ρέμο, όταν ξαφνικά ο Αλέξης Κούγιας όρμησε εναντίον του ηθοποιού και του επιτέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, βωμολοχώντας. Το επεισόδιο σταμάτησε μόνο όταν παρενέβη η ασφάλεια του μαγαζιού.

Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ο Λάκης Λαζόπουλος έφτασε μαζί με τη Μαρινέλλα στο κάλεσμα πολύ καλής τους φίλης. Ο Αλέξης Κούγιας καθόταν 2 τραπέζια πιο πίσω και όταν πλησίασε τον Λάκη, μέχρι να το αντιληφθούν και να τους χωρίσουν είχε τελειώσει και το σκηνικό. Από τη σκηνή προσπάθησε ο Αντώνης Ρέμος να ηρεμήσει λίγο τα πράγματα».

Σύμφωνα με την Espresso, η Μαρινέλλα σοκαρισμένη από το γεγονός, αντέδρασε άμεσα. «Κάνε πίσω ρε…» φώναξε στον ποινικολόγο, ο οποίος είναι και κουμπάρος της. Ο Λαζόπουλος από την άλλη δεν σηκώθηκε από τη θέση του ούτε απάντησε στις βρισιές.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.